Keith Long
Favori Üye
kızı istemiş @mesmeso61Bu dizi çok gereksiz ya. Acun neden ısrar ediyor şaşırıyorum.
kızı istemiş @mesmeso61Bu dizi çok gereksiz ya. Acun neden ısrar ediyor şaşırıyorum.
Stadın günlük bölümleri kanal d gibi değil yazdım.....kanal d de günlük yazmadimkanal d de günlük olmadı hiç @Doğan
ceney mahalesi roman havası misaliBir Dudu karakterini canlandırmak kolay değil. Nasıl ki Pembe rolüne Melek Baykal dışında kimse yakışmaz bu da öyle.
Aslında büyük Cem, Ceren, Çilek ilgi görmüyor pek. Yeni çocuk oyuncular bulunabilir. Ama İnci Türkay kesinlikle olmalı.Eski kadro yoksa yapmayın daha iyi
ingilterede yaşıyor @Emre OzansoyAslında büyük Cem, Ceren, Çilek ilgi görmüyor pek. Yeni çocuk oyuncular bulunabilir. Ama İnci Türkay kesinlikle olmalı.
ingilterede kurs açtı oyunculuk kursuDizi için döner belki, evlenmişti en son.
Aaaa, bilmiyordum. 😱ingilterede kurs açtı oyunculuk kursu
bu virüs varken ingilterede nasıl çekeceksin bence o yüzden yeni bir betüş karakteri olacak serenay sarıkayada olabilir o periyi oynadıAaaa, bilmiyordum. 😱
Serenay Sarıkaya olmaz ya.bu virüs varken ingilterede nasıl çekeceksin bence o yüzden yeni bir betüş karakteri olacak serenay sarıkayada olabilir o periyi oynadı
peri masalında oynadı oyüzden dedim belki elçin sanguda olabilirSerenay Sarıkaya olmaz ya.
Elçin Sangu olabilir ama teklif giderse kabul eder mi bilmem.peri masalında oynadı oyüzden dedim belki elçin sanguda olabilir
nergis kumbasar varsa kabul ederElçin Sangu olabilir ama teklif giderse kabul eder mi bilmem.