3 yıl geçti ya, çok olmadı ki o zamanlar sende yeniydin diye biliyorum.Senin üyeliğinle yaşıt hiç unutmam o zamanları.
Eski yeniydim ben.3 yıl geçti ya, çok olmadı ki o zamanlar sende yeniydin diye biliyorum.
O nasıl oluyor?Eski yeniydim ben.
Eski üye, yeni aktif.O nasıl oluyor?
İşte aynı zamandanız zaten. Şaka maka 3 yıl geçmiş, ben bile inanamıyorum. O zamanlar forum daha iyiydi tabii, şimdi belli sebeplerden dolayı eski halinden eser yok.Eski üye, yeni aktif.
O günlerin bu kadar çabuk geçeceği hiç aklıma gelmezdi...İşte aynı zamandanız zaten. Şaka maka 3 yıl geçmiş, ben bile inanamıyorum. O zamanlar forum daha iyiydi tabii, şimdi belli sebeplerden dolayı eski halinden eser yok.
Zaman işte bu, bizim tayfa geri gelirse eskiler umrunda bile olmaz aslında. Bu Şarkı Benim zamanı eskiye dönmüş gibi olduk mesela.O günlerin bu kadar çabuk geçeceği hiç aklıma gelmezdi...
Olmuştuk evet ama o zaman olanların çoğu yok ki şimdi.Zaman işte bu, bizim tayfa geri gelirse eskiler umrunda bile olmaz aslında. Bu Şarkı Benim zamanı eskiye dönmüş gibi olduk mesela.
Evet son sezonda biraz hareket lazım nasıl olsa millet izliyor diye kasmıyor benceEğer bu sezon son sezonsa rezalet bölümlerin böyle olmaması lazım. Bence senarist konuyu uzatıyor gittiği yere kadar gider bence
Ne gibi mesela bende yeniyim burada 3 ay oldu olmadı @keremİşte aynı zamandanız zaten. Şaka maka 3 yıl geçmiş, ben bile inanamıyorum. O zamanlar forum daha iyiydi tabii, şimdi belli sebeplerden dolayı eski halinden eser yok.
Bazı olaylar forumun sonunu getirdi, normal karşılıyorum. Çok geçmeden forum kapanır gibi zaten.Olmuştuk evet ama o zaman olanların çoğu yok ki şimdi.
Şifreli konuşuyorsun eski üye olsam dediğini anlarım ama şu an pek çözemedim dediğiniBazı olaylar forumun sonunu getirdi, normal karşılıyorum. Çok geçmeden forum kapanır gibi zaten.
Ne gibi? Yeni üye olduğundan anlamıyorum dedikleriniBazı olaylar forumun sonunu getirdi, normal karşılıyorum. Çok geçmeden forum kapanır gibi zaten.
Ne kapanması be saçmaladın yine.Bazı olaylar forumun sonunu getirdi, normal karşılıyorum. Çok geçmeden forum kapanır gibi zaten.
Şifreli konuşuyorsun eski üye olsam dediğini anlarım ama şu an pek çözemedim dediğini
Bir sürü olay oldu eskilerden ve bu sebeple üyeler forumu terk etti onu diyor Kerem.Ne gibi? Yeni üye olduğundan anlamıyorum dediklerini
Kötü olmuş 🙁Bir sürü olay oldu eskilerden ve bu sebeple üyeler forumu terk etti onu diyor Kerem.