İşte diyorum düşmeye devam ederse kaybeder Total bu hafta gitti meselazirvede olsun yeter .
İşte diyorum düşmeye devam ederse kaybeder Total bu hafta gitti meselazirvede olsun yeter .
O da gider yakında.zirvede ya olsun..
O dedi mi bilmiyorum ama ekipten olan birinin dediğini biliyorum bu sezonun son olacağını.Kaynak biliyor musun herkes diyor ama bunun bir kaynağı yok mu yapım mı dedi? Birsen Altuntaş mı sanki bir ara @Emre Ozansoy Birsen Altuntaş demişti
Bu düşüş ile giderse zirveden iner.zirvede olsun yeter .
Olacağı o.Bu düşüş ile giderse zirveden iner.
HAFTAYA ALIRİşte diyorum düşmeye devam ederse kaybeder Total bu hafta gitti mesela
Yasak Elma geçen sezon devam etseydi dediğin olurdu da bu sezon pek ihtimal vermiyorum açıkçası. Belki 85den sonra dönüm noktası olabilir.Yasak Elma artık yüksele yüksele zirve yarışına dahil olur.
Peki herkes diyorda da kaynağı ne merak etmiştim.O dedi mi bilmiyorum ama ekipten olan birinin dediğini biliyorum bu sezonun son olacağını.
GİTMEZ O YUKSELIRO da gider yakında.
Dönüm noktası olacak ya batacak ya çıkacak.Yasak Elma geçen sezon devam etseydi dediğin olurdu da bu sezon pek ihtimal vermiyorum açıkçası. Belki 85den sonra dönüm noktası olabilir.
Peki herkes diyorda da kaynağı ne merak etmiştim.
Pek sanmıyorum. Düşmese bile 7de kalır gibi. Aynı şekilde Çukur da artık kış geldikçe artıyor.HAFTAYA ALIR
Daha önce böyle bir şey olmuştu çok iyi gelmişti diziyeDönüm noktası olacak ya batacak ya çıkacak.
ZİRVEDE OLSUN YETER İŞTE MERAKLILAR ARTIYORPek sanmıyorum. Düşmese bile 7de kalır gibi. Aynı şekilde Çukur da artık kış geldikçe artıyor.
Bu da iyi gelecektir senaryoya güveniyorum.Daha önce böyle bir şey olmuştu çok iyi gelmişti diziye
AynenGöreceğiz.
TM TRT zirveden inmeyecek diriliş gibi yukselecek hodrıo meydan hadi bakamHodrimeydan.
Diriliş gibi olamaz asla.TM TRT zirveden inmeyecek diriliş gibi yukselecek hodrıo meydan hadi bakam