- Reaksiyon puanı
- 114,205
- Puanı
- 1,060
Çok erken kalkan biri olduğum için çabuk farkettimTam da bunu paylaşmaya gelmiştim...
Çok erken kalkan biri olduğum için çabuk farkettimTam da bunu paylaşmaya gelmiştim...
İnşallah çok da yüksek gelmez, çok merak ediyorum...Neredeyse tüm ülkelerde sayılar arttı. Hem de öyle bir artış kı salgının başlangıcındaki o yüksek halleri bile geçti. Bakalım bizde bugün kaç vaka açıklanacak? Malum 15’inden sonra vakaları da açıklayacağız dedi şeffaf bakanımız...
Ben zaten yine yüksek vermeyeceklerini düşünüyorum. Bir nevi sus payı yapılacak. Vatandaş vaka sayısının açıklanmadığını bakanın aşkından duyduğundan beri tepkili. Veri verelim ama az verelim mantığında olacaklar kesin.İnşallah çok da yüksek gelmez, çok merak ediyorum...
Ve bunlara rağmen üniversitelerin yüz yüze eğitime dönmesi gündemde.. Yorum yok.Neredeyse tüm ülkelerde sayılar arttı. Hem de öyle bir artış kı salgının başlangıcındaki o yüksek halleri bile geçti. Bakalım bizde bugün kaç vaka açıklanacak? Malum 15’inden sonra vakaları da açıklayacağız dedi şeffaf bakanımız...
Açıklanmamış.Ben zaten yine yüksek vermeyeceklerini düşünüyorum. Bir nevi sus payı yapılacak. Vatandaş vaka sayısının açıklanmadığını bakanın aşkından duyduğundan beri tepkili. Veri verelim ama az verelim mantığında olacaklar kesin.
Allah'ım lütfen artık. Bugün işim olduğu için çarşıya gittim, eve geldiğimde sular yoktu, 2 saat psikolojim bozuldu yeteri kadar dezenfekte olamadım diye, neredeyse hiçbir yere dokunmadan ayakta bekledim...SON DAKİKA!
BioNTech CEO'su ve kurucu ortağı Prof. Dr. Uğur Şahin: "Aşı hazır, virüsten kurtulmamıza az bir süre kaldı."
Kolonyalansaydın ya, böyle durumlarda kolonya can kurtarır.Allah'ım lütfen artık. Bugün işim olduğu için çarşıya gittim, eve geldiğimde sular yoktu, 2 saat psikolojim bozuldu yeteri kadar dezenfekte olamadım diye, neredeyse hiçbir yere dokunmadan ayakta bekledim...
Su ve sabundan başka bir şeye güvenemez oldum...Kolonyalansaydın ya, böyle durumlarda kolonya can kurtarır.
2021 Mayıs'ta bu iş biter, Eylül'de kampüsün ortasında kızlarla kesişiriz. Abartma, felaket tellallığı yapma.2020'nin tamamını kapsayan virüs görünen köy o ki 2021'in de tamamını kapsayacak. 2021 Ekim'de de sokaklarda maskeli insanlar ve sosyal mesafe psikolojisi devam edecek. 2022 ise muamma ama bu gidişle 2022'nin de tamamına yakınında bu illet şey dünyanın gündeminde olmaya devam edecek.
Oxford Üniversitesi: "Brezilya'da hayatını kaybeden 28 yaşındaki gönüllünün neden öldüğüne ilişkin araştırmalarımız sürüyor. Aşının klinik güvenliği konusunda henhangi bir endişemiz bulunmuyordu. Ölümün araştırılması için Brezilya'da bağımsız heyet kurulacak."SON DAKİKA!
Oxford’un Coronavirüs’e karşı geliştirdiği aşıyı, gönüllü olarak deneyen hasta hayatını kaybetti.