hayret bi şey
Emekli
Özet girdi mi bugün? Kaç gibi başladı?Başladı bölüm.
Tam 21'de bitti özet. 21.15 gibi yeni bölüm başladı. Bölüm süresinden çok memnunumÖzet girdi mi bugün? Kaç gibi başladı?![]()
Kesin senin gibi uğursuz nalet bir tiptir.Bu diziye de Buğra geliyor kim olacak acaba. 😍
İsmail oynasa keşke.Kesin senin gibi uğursuz nalet bir tiptir.![]()
İs**il deyince aklıma malum şahıs geldi Insta'ya gel.İsmail oynasa keşke.![]()
İsmail deyince aklına malum şey gelmeli şahıs değil.İs**il deyince aklıma malum şahıs geldi Insta'ya gel.![]()
Pek bilinen birisi gelmeyecek benceBu diziye de Buğra geliyor kim olacak acaba. 😍
Yeni bir parlak kazanması da güzel olur piyasanın.Pek bilinen birisi gelmeyecek bence![]()
Yemek masası 5.bölümdeydi sanırım orijinalinde.Yurtdışına kapattıkları için diziye gıcık kaptım.
Twitter'da bu sahneden sonra iyice gıcık kaptım
Oldu canım, sen iki kişiyi aynı anda çocuklarını eşit sever gibi sev, hem sevgilin hem de karın aynı anda seni ve başkasını idare etsin ve mutlu güzel yaşa
Dün bir kaç dakika canlı yayın olarak bakındım (ellmde telefon baskın yapmaya çalışıp, kaynanası ile konulurken)
Dizi ağır tempo ve karanlık çekim pek beğenemedim.
Bu hikayeye çok fazla uzatılacak bir hikaye değil. O masa sahnesinden sonra dizi başka senaryoya geçer ve izleyicilerin bir kısmı kaçar. Sezon sonuna kadar bu başarı ile gideceğini sanmıyorum.
@Özgür @Yiğitt
kızların aldatılması olmasa iyi olacak benim normal arkadaşlarımın hepsi kız benim için bir sıkıntı olur türkiyeden sevgili sıkıntı olur Avrupa daha fazla güveniyor @DosiYurtdışına kapattıkları için diziye gıcık kaptım.
Twitter'da bu sahneden sonra iyice gıcık kaptım
Oldu canım, sen iki kişiyi aynı anda çocuklarını eşit sever gibi sev, hem sevgilin hem de karın aynı anda seni ve başkasını idare etsin ve mutlu güzel yaşa
Dün bir kaç dakika canlı yayın olarak bakındım (ellmde telefon baskın yapmaya çalışıp, kaynanası ile konulurken)
Dizi ağır tempo ve karanlık çekim pek beğenemedim.
Bu hikayeye çok fazla uzatılacak bir hikaye değil. O masa sahnesinden sonra dizi başka senaryoya geçer ve izleyicilerin bir kısmı kaçar. Sezon sonuna kadar bu başarı ile gideceğini sanmıyorum.
@Özgür @Yiğitt
5. Bölüm fragmanında varsa ve o sahne geldiği an bana çıtlatın, ben de canlı yayından bakmaya çalışayımYemek masası 5.bölümdeydi sanırım orijinalinde.Orijinali zaten 5 bölüm ilk sezon, 5 bölüm de ikinci sezon olmak üzere 10 bölüm.
Bir de Kore versiyonu var o da 16 bölüm. Herhalde orijinali bitince Kore versiyonundan hikaye alırlar hem onun süresi bize daha yakın 1 saatin üstünde.
Ama sonrasında ben de tıkanacağını düşünüyorum. Umarım tek sezonluk kaliteli bir iş olur.
![]()
sahte aşı yapar senaryoda bütün erkekleri öldürmeye çalışırdı @ÖzgürYemek masası 5.bölümdeydi sanırım orijinalinde.Orijinali zaten 5 bölüm ilk sezon, 5 bölüm de ikinci sezon olmak üzere 10 bölüm.
Bir de Kore versiyonu var o da 16 bölüm. Herhalde orijinali bitince Kore versiyonundan hikaye alırlar hem onun süresi bize daha yakın 1 saatin üstünde.
Ama sonrasında ben de tıkanacağını düşünüyorum. Umarım tek sezonluk kaliteli bir iş olur.
![]()
Hahaha tamam söylerim.5. Bölüm fragmanında varsa ve o sahne geldiği an bana çıtlatın, ben de canlı yayından bakmaya çalışayım
Yalnız bizde o sahne yılbaşı arası öncesine anca konulur gibi
Kanal D yıllar sonra bir dizide bu kadar reyting alıyor, 1 sezonluk yapmazlar eğer bu ayarda devam ederse![]()