Maskeli Fedai
Favori Üye
Sus be pis bebüş .ssAşıklar Çukurova'da buluşmuş, sizi görmek sevindirdi.
Sus be pis bebüş .ssAşıklar Çukurova'da buluşmuş, sizi görmek sevindirdi.
Rezil senin şuanki durumundur asıl. O sahne toplasan 5 saniye zor göründü. O kadar kuduruyorsun ki sana kızamıyorum bile.Neyse bu dizi böyle ucuz sahnelerle zirve peşine düştüğü için bundan sonra ciddiye aldığımız rakipler sadece Alev Alev ve Masterchef olacak siz böyle rezil bir dizi için sevinmeye devam edebilirsiniz.
Beter olsunlar.
Biz hep Çukurovada'ydık. @Maskeli FedaiAşıklar Çukurova'da buluşmuş, sizi görmek sevindirdi.
İtiraflar geliyor, ben anlamıştım zaten @Maskeli Fedai bir işler çeviriyor diye...Biz hep Çukurovada'ydık. @Maskeli Fedai
Neyse daha fazla konuşup @Maskeli Fedai yi açık etmiyim, sonra bana sarıyor...İtiraflar geliyor, ben anlamıştım zaten @Maskeli Fedai bir işler çeviriyor diye...
Bir Zamanlar Çukurova resmen rakiplerini ezmiş geçmiş, tebrik ediyorum
Mucize Doktor ahahahahhhaha, daha da düşmesi dileğiyle
Kimleeeeer kimlerle beraber... Kan dondurucu bir ikili olmuşsunuz.Taklitler aslını yaşatır, yüceltir ancak.
Düşman çatlatıyoruz, nazarınız değecek. @Maskeli FedaiKimleeeeer kimlerle beraber... Kan dondurucu bir ikili olmuşsunuz.
Kimleeeeer kimlerle beraber... Kan dondurucu bir ikili olmuşsunuz.
MD fanlarını daha çok çatlatacağızDüşman çatlatıyoruz, nazarınız değecek. @Maskeli Fedai
Aynen öyle canım.MD fanlarını daha çok çatlatacağız
Diziyi izlemediğin okadar belli kiVahide Perçin’i yakmışlar, normal sonuç hatta düşük bile almış BZÇ. Tebrik ederim.
Fragmana böyle bir sahne koymak her zaman ilgi çeker, sen biliyor olabilirsin ama genel izleyiciye göre düşünmek gerekir. Atıyorum sezon başında diziyi bırakan birisi, bu fragman ve o sahne etkisiyle diziye geri dönebilir.Diziyi izlemediğin okadar belli ki
Bu daha ilk sahnelerdendi ve kendisine birşey olmayacağını biliyorduk fragmandaki diğer sahnelerden dolayı dizinin konusu çok harika bir hal aldı ve şaşırtmadı oranlar.
sizin yangın vs sahne sizde bariz bir şekilde tüm gruplarda zirve getiremedi.
3. Sezonda bile zirve gören bir dizinin bir zahmet başarısını taktir edin
Tamam işte o sahneyi merak edenler o sahne daha ilk 10 dakika içindeydi, sonrasında birşey olmadı ve seyirci terkedebilirdi. Ben de o genel izleyici sayılırım daima bakmadığım için Yalnız bu sahneden dolayı değil, başka sırlar ortaya çıktı artık. Haftalardır yükseliş bu yüzden. Geçen senede bir kaç hafta bölümler çok efsaneydi ve reytingede yansıyordu. Ben normalde asla baştan sona bakmıyorum diziye. Zaman zaman kaçırmadan izliyorum ve yine heyecanlı güzel bölğmler izlediğim için tekrar izliyorum bu ara.Fragmana böyle bir sahne koymak her zaman ilgi çeker, sen biliyor olabilirsin ama genel izleyiciye göre düşünmek gerekir. Atıyorum sezon başında diziyi bırakan birisi, bu fragman ve o sahne etkisiyle diziye geri dönebilir.
O bölüm yayınlandığında dizilerin reytingleri genel olarak düşüktü. He ama bu sezon başından beri kayıp 7-8 reytinglik bir kitle mevcut, çözemedim onları. Dizinin yeni sezonunu izlersin, beğenmezsin ve devam etmezsin gibi bir durum değil. 6-7 aylık aradan sonra hiç göremedik. Son olarak tebrik ettim zaten...
Bölümün geneli iyi olmasa sadece fragman yüzünden artış yaşanmaz zaten, etkisi vardır mutlaka. Yoksa katılıyorum sana doğrudur... En iyisi senin yaptığın aslında, Türk dizilerinde genelde olaylar tek bir bölüme toplanıyor.Tamam işte o sahneyi merak edenler o sahne daha ilk 10 dakika içindeydi, sonrasında birşey olmadı ve seyirci terkedebilirdi. Ben de o genel izleyici sayılırım daima bakmadığım için Yalnız bu sahneden dolayı değil, başka sırlar ortaya çıktı artık. Haftalardır yükseliş bu yüzden. Geçen senede bir kaç hafta bölümler çok efsaneydi ve reytingede yansıyordu. Ben normalde asla baştan sona bakmıyorum diziye. Zaman zaman kaçırmadan izliyorum ve yine heyecanlı güzel bölğmler izlediğim için tekrar izliyorum bu ara.
Tebrikler kısmın alaycı geldi ondan
Bu sezon millet TV'den kaçtı, normal düşmesi ama bu iki dizi bir anda çok fazla kayıp ile başladı garip bir şekilde.
Ne güzel "tartışıp" tatlıya bağladıkBölümün geneli iyi olmasa sadece fragman yüzünden artış yaşanmaz zaten, etkisi vardır mutlaka. Yoksa katılıyorum sana doğrudur... En iyisi senin yaptığın aslında, Türk dizilerinde genelde olaylar tek bir bölüme toplanıyor.
Yok niye alay edeyim, iki dizinin de reytingleri gayet iyi. Sadece geçtiğimiz sezon aldığı reytinglerden hala çok uzaklar, o tuhaf geliyor bana.