Yeni Fav10 Versiyonu Yayında!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hiçbir şey değişmedi. Veriler silindiği için hesabımdan çıkış yapıldı. 30 dakikada anca giriş yapabildim. Butonlar gözükmediği için oraya buraya rastgele bastım ve giriş yapma butonunu buldum. @bazinga

• Üzücü
Reactions: bazinga
Burada sen url’e linki yapıştıramamışsın ki konunun adı yazıyor. :D

Evet Dosi’ye onu diyecektim şimdi ben de, URL kısmına link olduğu gibi yapıştırırken acaba mobilde hata mi verdi? Yoksa zaten hep kullandığı şey @Dosi onu illa Kİ biliyordur dalgınlığına denk gelmediyse 😱 :A
Dalgınlık yok, sonuçta size SS ile aşama aşama gösterdim ve herzaman yaptığım taktik.
Şimdi deneyeyim.
Maç linki
Şimdi oldu galiba, yalnız şöyle bir şey var kopyalarken kırmızı yaptığım yazı da komple link ile birlikte oluyor. Bu yazıyı silince sonradan oldu ama gündüz onu denediğim de de olmuyordu. Yani @bazinga evet mevzu o fakat gündüz bu diğer yöntem de olamamıştı ve niye bu isimde beraberinde kopya oluyor anlamadım daha.
Thread 'Kasımpaşa - Galatasaray | STSL 20-21 Sezonu - 4.Hafta Maçı'
Linkin yazı ile kopya olması biraz sinir bozucu. Biraz uzun yoldan halederim artık :D

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski
Hiçbir şey değişmedi. Veriler silindiği için hesabımdan çıkış yapıldı. 30 dakikada anca giriş yapabildim. Butonlar gözükmediği için oraya buraya rastgele bastım ve giriş yapma butonunu buldum. @bazinga
Geçmiş olsun, yanlış yeri temizlemişsin maalesef. :(

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Başka tarayıcı denesen?
Misal bu şekil artık
IMG_20201004_200858.jpg

Dalgınlık yok, sonuçta size SS ile aşama aşama gösterdim ve herzaman yaptığım taktik.
Şimdi deneyeyim.
Maç linki
Şimdi oldu galiba, yalnız şöyle bir şey var kopyalarken kırmızı yaptığım yazı da komple link ile birlikte oluyor. Bu yazıyı silince sonradan oldu ama gündüz onu denediğim de de olmuyordu. Yani @bazinga evet mevzu o fakat gündüz bu diğer yöntem de olamamıştı ve niye bu isimde beraberinde kopya oluyor anlamadım daha.
Thread 'Kasımpaşa - Galatasaray | STSL 20-21 Sezonu - 4.Hafta Maçı'
Linkin yazı ile kopya olması biraz sinir bozucu. Biraz uzun yoldan halederim artık :D
Tek sende var gibi böyle bir durum. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
@bazinga Mobildeki İconlar mesela tuhaf coca cola yada benzin pompası gibi enterasan iconlardan nasıl kurtulcam; mobilden girince sorun yaşıyorum.
Bilgisayardan girince sıkıntım yok :bhr: :bhr: :bhr:

Kurulu düzenimi değiştiremem. :D
Hayır yani denersen sorun nerde anlarsın. Belki tarayıcını güncellemen gerekebilir. Eski telefonum Samsung du ve onun taratıcısına çok alıştığım için başka marka telefonum olmasına rağmen Samsung tarayıcısını kullanıyorum.

Hayır yani denersen sorun nerde anlarsın. Belki tarayıcını güncellemen gerekebilir. Eski telefonum Samsung du ve onun taratıcısına çok alıştığım için başka marka telefonum olmasına rağmen Samsung tarayıcısını kullanıyorum.
Tarayıcı güncel.

• Beğendim
Reactions: Dosi
@bazinga Mobildeki İconlar mesela tuhaf coca cola yada benzin pompası gibi enterasan iconlardan nasıl kurtulcam; mobilden girince sorun yaşıyorum.
Browser cache temizlemek lazım ama @DarkLegenD ’ın başına gelenlerden sonra yöntem önermiyorum ben. :D

• Olmamış
Benim bildiğim tek bir veri temizleme yeri var, yani @Sherlock 'un bahsettiği yer. Başka bir yer varsa bir yaşıma daha girmiş olurum.
"Geçmiş > Tarayıcı Verilerini Temizle" kısmına geldikten sonra ekran görüntüsü atma şansın var mı?

Şuraya yükleyip linkini at, foruma yükleyemiyorsan resmi:

Browser cache temizlemek lazım ama @DarkLegenD ’ın başına gelenlerden sonra yöntem önermiyorum ben. :D
"Geçmiş > Tarayıcı Verilerini Temizle" kısmına geldikten sonra ekran görüntüsü atma şansın var mı?

Abi en iyisi sen de benzerini yap, resim üzerinden görüp yöntem önermek daha sağlıklı olacak gibi. :D

• Beğendim
Reactions: The_Erinch

Gerek kalmadı, uğraşmayalım daha fazla. Bilgisayarı açtım şimdi, kullanacağım butonları ezberliyorum.

Bildirimin yanında yer alan mesaj kutusu görünmüyor.

Az önce ankette oy kullanmak istedim, ankette işaretleme yapacağımız yandaki kutucuklar görünmüyor? Kafama göre tıkladım da kutular yok.

Şu an yazdığım mesaj yerinin üstünde de GİF dışında hiçbir buton görünmüyor.

• Beğendim
@az

Az önce ankette oy kullanmak istedim, ankette işaretleme yapacağımız yandaki kutucuklar görünmüyor? Kafama göre tıkladım da kutular yok.

Aynı sorunlar bende de var. :( NAPICAZ...

• Beğendim

Ctrl ve f5 tuşuna basınca düzeliyo onu yap bi