Iñaki Williams, 20 Nisan'dan beri ligde oynanan 152 maçta aralıksız forma giydi ve ligde geri kalan maçlarda da forma giyerse 157 maçta aralıksız forma giymiş olacak.
Iñaki Williams, 20 Nisan'dan beri ligde oynanan 152 maçta aralıksız forma giydi ve ligde geri kalan maçlarda da forma giyerse 157 maçta aralıksız forma giymiş olacak.
Ronaldo kısmı dünyada tartışılmıyor bile Tolsto hocam Türkiye'de futbol bilmeyenler öyle der sadeceŞu olay gerçek olsa ve Messi İnter'i şampiyon yaparak Juve ambargosunu yıksa... Ronaldo'nun kariyer boyunca biriktirdiği tüm karizması yerle bir olur, Messi'yi Maradona'nın dahi önüne koyarak gelmiş geçmiş en iyi futbolcu ilan ederdik... Ama kariyerinin son senelerini Barça'da harcarsa yetenek olarak Maradona'dan, kariyer olarak da Ronaldo'dan geride futbolu noktalamış olacak...
Müthiş transfer. PES'te, FIFA'da kariyer yaparken ilk aldığım isimlerdendi. Liverpool alsaydı Van Djick ile birlikte iki Hollandalı stoper tandemi, dehşet olurdu. Ama rakip takım City'e de gitmesi oldukça iyi.
Merih Leicster'a gitseydi Çağlar-Merih tandemi daha iyi olabilirdi iki Türk, Ake de Liverpool'a gitseydi iki Hollandalı...Biz Çağlar - Van Dijk tandemini oluşturacağız... Çağlar > Ake bu arada... @MasacRE @DarkLegenD
Merih Leicster'a gitseydi Çağlar-Merih tandemi daha iyi olabilirdi iki Türk, Ake de Liverpool'a gitseydi iki Hollandalı...
Küme düşen takımın stoperini almak? Emre Özcan övdükten sonra bize laf düşmez gerçi.Müthiş transfer. PES'te, FIFA'da kariyer yaparken ilk aldığım isimlerdendi. Liverpool alsaydı Van Djick ile birlikte iki Hollandalı stoper tandemi, dehşet olurdu. Ama rakip takım City'e de gitmesi oldukça iyi.
Çağlar'ın seçenekleri beni köpek gibi kudurtuyor, yerimde duramıyorum auvvvvv. Benim ilk tercihim Laporte'un yanı olurdu ama bu kara adam geldiğine göre ManC işi yattı. Van Dijk ise çok güzel gözüküyor. Bu ligden ayrılmasın, gittiği takımın tüm maçlarında oynasın ve şampiyon olsun yeter. Bunu da kesin olarak başarabileceği iki takım var zaten.Biz Çağlar - Van Dijk tandemini oluşturacağız... Çağlar > Ake bu arada... @MasacRE @DarkLegenD
Küme düşen takımın stoperini almak? Emre Özcan övdükten sonra bize laf düşmez gerçi.
Çağlar'ın seçenekleri beni köpek gibi kudurtuyor, yerimde duramıyorum auvvvvv. Benim ilk tercihim Laporte'un yanı olurdu ama bu kara adam geldiğine göre ManC işi yattı. Van Dijk ise çok güzel gözüküyor. Bu ligden ayrılmasın, gittiği takımın tüm maçlarında oynasın ve şampiyon olsun yeter. Bunu da kesin olarak başarabileceği iki takım var zaten.
Bu adam sanki daha önce chelseadeydiMüthiş transfer. PES'te, FIFA'da kariyer yaparken ilk aldığım isimlerdendi. Liverpool alsaydı Van Djick ile birlikte iki Hollandalı stoper tandemi, dehşet olurdu. Ama rakip takım City'e de gitmesi oldukça iyi.
@Tolstoyevski buyur canım yoldaşım benden sana kıyak kıymetimi bil.Bu adam sanki daha önce chelseadeydi
Ben bu adamı Chelsea'da biliyordum PES'te tanıdım hem de @Tolstoyevski@Tolstoyevski buyur canım yoldaşım benden sana kıyak kıymetimi bil.
Nathan Aké - Oyuncu profili 24/25
Nathan Aké, 29, Hollanda ➤ Manchester City, 2020'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 35.00 mil. € ➤ * 18 Şub 1995, Den Haag, Hollandawww.transfermarkt.com.tr
Dikkatinden kaçmış olabilir.Yoksa @Tolstoyevski yapmaz öyle şeyBen bu adamı Chelsea'da biliyordum PES'te tanıdım hem de @Tolstoyevski
Eskiden futbolla çok daha ilgiliydim son yıllar futboldan soğudum açıkçası.Dikkatinden kaçmış olabilir.Yoksa @Tolstoyevski yapmaz öyle şey
İlk yarının sonunda Sörloth 10 gol 5 asist yapınca tekrar burada buluşalım.Leipzig olarak Werner gibi bir ismin yerini Sörloth ile dolduruyor olmamız büyük dezavantaj. Werner nerede Sörloth nerede.. Oyun tarzı Poulsen'e benzediği için ikisinin aynı anda oynaması zor, eğer uyum sorunu yaşarsa da Poulsen'in yedeği olarak gelmiş olur.
Werner ilk maçında Chelsea'da penaltı kazandırdı, etkisini gösterdi. Onun yokluğunu arayacağız..