Hercai hakkında ne düşünüyorsunFazla bile dayandı.
Hercai hakkında ne düşünüyorsunFazla bile dayandı.
Erkenci Kuş'tan bile kötüydü maalesef.Fazla bile dayandı.
Aynen onun bile ortalama bir güzelliği vardı bunu 1.bölümden sonra izlemedim bile.Erkenci Kuş'tan bile kötüydü maalesef.
Hangi güne geçer ki? Kanalın Pazartesi günü boşalıyor sadece. O güne de ya Maraşlı ya Akıncı gelecek.Hercai elbetteki bay yanlıştan sonra artar ama eskisi gibi reytinglerinin çok da iyi olacağını düşünmüyorum... En iyisi gün değişikliği...
Hiç izlemedim izlemeyi düşünmüyorum ondan yorum yok.Hercai hakkında ne düşünüyorsun
Aslında bu dizinin sorunu ilk iki bölümde hikayesini iyi yansıtamaması oldu. İlk bölümde bir şey olmayınca izleyici çekemediAynen onun bile ortalama bir güzelliği vardı bunu 1.bölümden sonra izlemedim bile.
Pazartesiye veya cumartesi ye alsın...Yeni dizilerinden birini cumaya koyar..Hangi güne geçer ki? Kanalın Pazartesi günü boşalıyor sadece. O güne de ya Maraşlı ya Akıncı gelecek.
Umarım bay yanlış kitleyi hercaiye kaptırırHiç izlemedim izlemeyi düşünmüyorum ondan yorum yok.
Aynen ilk bölüm sırf röportaj üzerine kuruluydu. Biraz abartı oldu da.Aslında bu dizinin sorunu ilk iki bölümde hikayesini iyi yansıtamaması oldu. İlk bölümde bir şey olmayınca izleyici çekemedi
Pek zannetmiyorum izleyici kitlesi benzer değil gibi daha çok Kırmızı Oda'ya kayar kitle.Umarım bay yanlış kitleyi hercaiye kaptırır
Cumartesi iş yapmaz bence. Zümrüdüanka var hem. Pazartesi 4 dizi olacak bu hafta itibariyle, o gün de iş görmez.Pazartesiye veya cumartesi ye alsın...Yeni dizilerinden birini cumaya koyar..
Zar zor tamamlamıştım ilk bölümü.Aynen ilk bölüm sırf röportaj üzerine kuruluydu. Biraz abartı oldu da.
Bende sırf kendimi şartlandırdığım için izledim.Zar zor tamamlamıştım ilk bölümü.
Aslında Erkenci Kuş'un ardından ve Dolunay'da birlikte oynadıkları için bu ikiliden beklentim büyüktü ama senaryo vasattı. Sadece Serkay'ın sahnelerini YouTube'dan izliyordum.Bende sırf kendimi şartlandırdığım için izledim.
Ben senaryoyu falan da bilmiyorum neyse umarım ikisi de kış dizisine giderler.Aslında Erkenci Kuş'un ardından ve Dolunay'da birlikte oynadıkları için bu ikiliden beklentim büyüktü ama senaryo vasattı. Sadece Serkay'ın sahnelerini YouTube'dan izliyordum.
Serkay'ın kış dizisi (İnsanlık Suçu) tutmamıştı, aslında başrol değildi orada ama olsun. Can'da romantik komediyi bırakıp dram işe geçmeli.Ben senaryoyu falan da bilmiyorum neyse umarım ikisi de kış dizisine giderler.
Bence onu başrole almalılar. Can konusunda da haklısın artık dram zamanı geldi. bu arada ikisi derken ben Özge ve Can'dan bahsettim.Serkay'ın kış dizisi (İnsanlık Suçu) tutmamıştı, aslında başrol değildi orada ama olsun. Can'da romantik komediyi bırakıp dram işe geçmeli.
Özge'nin de son kış dizisi (Muhteşem İkili) tutmadı, fark etmiyor yani. Hep aynı isimler yerine farklı isimler tercih edilmeli.Bence onu başrole almalılar. Can konusunda da haklısın artık dram zamanı geldi. bu arada ikisi derken ben Özge ve Can'dan bahsettim.
Kaymasın Allah korusun ama şöyle bişey var Bay yanlış izleyicileri eski hercai kitlesi olabilirPek zannetmiyorum izleyici kitlesi benzer değil gibi daha çok Kırmızı Oda'ya kayar kitle.