Konu güzel ama gel bunu Karadeniz'in dağında köy yerinde onlarca sineğin olduğu bir ortamda yemek yiyeceklere söyle... Köyde 3 hafta kaldım ve bazı günler sinekten uyku bile uyuyamadım. Her gece muhakkak yattığım yerde sinek oluyordu ve saat 7 gibi beni uykumdan uyandırıyordu lanet olasıcalar... Tabi üşengeçliğime ve öldürmenin zorluğuna bakınca o günkü temiz uykuma veda ediyordum genelde. Ya da üşenmeyip kalkıp kendisinin hayatına son verip uykuma bir şekilde devam ettiğim de oluyordu...
Yemek konusunda ise bu kadar sineğin olduğu bir ortamda ne kadar korursak koruyalım, peçete ile kapatalım falan yemeklere elbet konuyordu sinekler. Engel olunmuyor çünkü çok fazlalar...
Ve bu durumda köy yerinde çok da kafaya takmayıp mecbur yiyorduk tabi...
Tekrar yemek yapmak veya yerine başka yemek bulmak hem zaman kaybı hem de köy yerinde zor sonuçta... Yemeğin o kısmını atma fikri mantıklı bir fikir gibi ama komple yemeği atıp bunu takıntı haline getirip abartmak biraz absürd denilebilir... Bu öğrendiğim bilgilerden sonra hayatımda bir değişiklik olacak mı pek sanmıyorum ama bakarız... Zaten manyağız daha da fazla manyak olmasam iyi olur gibi...
Yine de konu bilgilendirici ve kalite kokan bir konu, bu sebepten eline sağlık yoldaşım...
@Tolstoyevski