4 Eylül 2020 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    21
Total'de 3. AB ve ABC1'de zirvede yer almış dizi. Reytingler hala açıklanmamış sadece sıralama belli.

• Beğendim
Reactions: STAR
KIRMIZI ODA
TOTAL : 4.25
AB : 6.10
ABC1 : 5. 85

REYTINGLERİ BELLI OLDU

Malesef diziyi izliyemedim ama Dizi ve Binnur Kaya Trend olduğu için başarı elde edeceğine inandım ki ratinglerde özellikle kalifiye tarafta 6 ratingi geçerek başlamış, bence önü açık çünkü çok ciddi olumlu övgüler var; takrarları ile birlikte yeni hafta dahada yükseleceğine inanıyorum.

Dizi AB ve ABC1 dizisi olacaktır..Total zaten her zaman karmaşıktır.

Tebrikler @Aserat :A

''Kırmızı Oda'' çok iyi başlamış, çok çok sevindim. Yorumları da oldukça güzeldi, yolu açık olsun şimdiden. :Z

'Gerçeğin Peşinde' bu sezon gayet güzel gidiyor, oranları çok iyi.

'Bay Yanlış' da yükseliş yaşamış, yerini sağlamlaştırır umarım.

TOTAL

19 | GERÇEĞİN PEŞİNDE | STAR TV | 1.49 | 9.86
Tebrikler Serap Paköz..

• Harika
Reactions: offensive
Kırmızı Oda tam da beklediğim gibi başlamış. Haftaya daha da artacaktır. Harika bir ilk bölümün etkisiyle daha çok konuşulur. :Z

Bay Yanlış da Masterchef’in yokluğunda izleyici çekmiş. Güzel artış yaşamış.

Kırmızı Oda daha ilk bölümden zirveye oturdu. Bu dizi ilerler gider. 😍.

BAY YANLIŞ'IM HAFTAYA DAHA DA ARTAR. ÇÜNKÜ AŞK DOLU BÖLÜM GELİYOR AŞK! :love1: @Angelica
GELECEK BÖLÜMDEN GÖRÜNTÜ
1599295887158.png

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: Emre Ozansoy
kırmızıoda dizisiğni demin izlerken gerçek kesit aklıma geldi.

Kırmızı Oda çok iyi başlamış. :Z Olumlu yorumların da etkisiyle gelecek hafta izleyicisini arttırıp Total'de 5+, AB'de 7+ alır bence. Sadece temponun bir tık daha yükselmesi lazım o da çözülmeyecek bir sorun değil. Tebrikler Binnur Kaya, Gülseren Budayıcıoğlu, Acun Ilıcalı, OGM Pictures ve tüm ekibe. :Z

Of hala Bay Yanlış denilen şey mi izleniyor şaka gibi. Kırmızı Oda yükselince ve Arka Sokaklar, Hercai, Babil gelince kendisine bay bay yanlış deriz artık. :A

Bu arada Menajerimi Ara'nın 22.15 tekrarı da iyi gitmiş gelecek hafta 7+ gelir artık. :Z Yeni Hayat tekrarı da iyi izlenmiş bakalım ne kadar yükselecek.