'Asuman'la Sevgili Dünürüm'ün Saati Değişti! Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
sevgili-dunurum-3.jpg

Show TV'nin geçtiğimiz haftalarda başlayan yeni yarışma programı 'Asuman'la Sevgili Dünürüm'ün yayın saati değişti!

Yapımcılığını Provizyon Medya'nın üstlendiği, sunuculuğunu Asuman Krause'nin yaptığı ve 17 Ağustos'ta yayın hayatına başlayan program reytinglerde beklenilen oranları alamayınca yayın saati değişti.

Daha önce 16.15'te ekrana gelen program Pazartesi'den itibaren 09.45'te ekrana gelecek.

Son düzenleme:
sevgili-dunurum-3.jpg

Show TV'nin geçtiğimiz haftalarda başlayan yeni yarışma programı 'Asuman'la Sevgili Dünürüm' yayın akışından çıkartıldı!

Yapımcılığını Provizyon Medya'nın üstlendiği, sunuculuğunu Asuman Krause'nin yaptığı ve 17 Ağustos'ta yayın hayatına başlayan program reytinglerde beklenilen oranları alamayınca yayın akışından çıkartıldı.

Programın bir daha yayınlanıp yayınlanmayacağı ise henüz bilinmiyor.
Asuman'ıma çok yazık oldu, senin Show'da ne işin vardı ki! 😡

Bari Zuhal Topal gelseydi. :A Didem Arslan Yılmaz'la saatleri değiş tokuş edilebilir belki ama işe yarayacağını sanmıyorum. Geç olmadan Asuman Krause için daha orijinal bir format bulunsa iyi olur.

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
İyi gidebileceğini düşünmüştüm hazır rakibi de yokken ama olmadı umarım daha güzel bir formatla ekranlarda görürüz Asuman'ı. :(

İyi gidebileceğini düşünmüştüm hazır rakibi de yokken ama olmadı umarım daha güzel bir formatla ekranlarda görürüz Asuman'ı. :(
rakıpsizken olmadı..rakıop olsaydı..gene sansı olmazdı..zaten programıilk yuzde göremiyordum hep 80 lerdeydi bazen hayırlı olsun..

bu programin 1 hafta önce yayından kaldırılacaginin haberini almıştım zaten hiç şaşırmadım tabii 😅

Belliydi böyle olacağı. Artık Asuman'da böyle işleri almaz umarım. Buradan yine Acun'a ses olayım bari. Sevgili Acun Abi Wipeout'u başlatsan fena mı olur? :F

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Programın saati değişti:

Asuman'ıma çok yazık oldu, senin Show'da ne işin vardı ki! 😡

Belliydi böyle olacağı. Artık Asuman'da böyle işleri almaz umarım. Buradan yine Acun'a ses olayım bari. Sevgili Acun Abi Wipeout'u başlatsan fena mı olur? :F

Acun yeni sezonda Wipeout yapsın çok talep var :D

Bekliyordum haberi yakında Didem den aynı haber gelir :D

bu programin 1 hafta önce yayından kaldırılacaginin haberini almıştım zaten hiç şaşırmadım tabii 😅

rakıpsizken olmadı..rakıop olsaydı..gene sansı olmazdı..zaten programıilk yuzde göremiyordum hep 80 lerdeydi bazen hayırlı olsun..

reytinglerde ilk yuzde yok..ama youtubeda baya izleyicisi var.tebrıkler..