Gelinim Mutfakta'da Şok Değişim!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
images

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da şok gelişme!

Pazartesi günü yeni sezona başlayacağı açıklanan ancak son dakikada ertelenen programın rötar nedeni ortaya çıktı. 2 sezondur yarışmanın sunuculuğunu yapan ve sezon tanıtımında da yer alan Fatih Ürek ile yollar sürpriz şekilde ayrılırken yeni sunucu arayışları başladı.

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle yakında Kanal D'de!

Kaynak: Medyaradar

Sırf Fatih Ürek ayrıldı diye jenerikte değişikliğe gidilmez inşallah. :A

Şimdi Fatih Ürek ile çekilen bölümler hiç yayınlanmayacak mı? En az 2 haftalık bölüm çekmişlerdir.

Değişiklik iyidir... Artık sıkılmıştık ben ce oda sunmaktan sıkılmıştır.... Yeni gelen isim kim olursa renk katacağına eminim...( Enis Arıkan ya da Onur Büyüktopçu gelirmiş gibi geliyor.)

Umarım yerine Seda Akgül, Seren Serengil gibi birisi gelmez. Aslında ayrılmasi iyi olmamış onu bırakalım stokları yayınlasalarmış ya birsürü emek çöpe gitti.

Şok olmuş cidden, Fatih Ürek güzel sunuyordu. Yerine benim de aklıma Seda Akgül geldi? Aslında Onur Büyüktopçu da olamaz mı? Çarkıfelek pek iyi gitmiyor, orayı sunabilir bence.

yeni sezonda fragmanda fatih urek vardı..bende tahmınde bulunayım..kuşım aydın gelirse ..yada lerzanmutlu

• Beğendim
Reactions: STAR
Bu program zaten sıktı artık kaç sene kaç sezon oldu yeter.
Bence hiç başlatmasınlar yerine Zahide'nin yeni programı gelsin.

• Beğendim
Reactions: Doğan
zahidenın programımoda yarışması..eski format değil.ve seda sayan gelirse gelinimmutfakta ya hiç şaşmam..

sabah mug
Evet moda, bence öğlene gelsin zahide, bu da yayından kalksın, sabah müge&gülşen magazin, akşam üstü de arka sokaklar tamam bitti gitti.
sabah muge gülşen.yok..hakan ural var..neler oluyor hayata dizi tekrarının yerinede zahşde oluır..13.15te gelibnim mutfakta...soınra arka sokalar..muge gulşen hafta sonundaydı..

sabah mug

sabah muge gülşen.yok..hakan ural var..neler oluyor hayata dizi tekrarının yerinede zahşde oluır..13.15te gelibnim mutfakta...soınra arka sokalar..muge gulşen hafta sonundaydı..
ramazanda arda türkmen yemek prog sunacak diye hafta sonuna geçtiler, şimdi geri gelirler artık.
9-11 hakan ural
11-13 müge&gülşen
13-16 zahide
16-19 arka sokaklar

• Beğendim
Reactions: Doğan
yemek progranmlarınıu bende sevmiyom..yemek yiyeceklerine birbirini yiyorlar..kavgadan başka bişey yok
Bence de bitmeli pek iyi almıyor zaten yemek programları ben de sevmem bir kere Zuhal Topal'a denk geldim. Eleştirmek için bahane arıyorlar. Neredeyse pilavın içinde niye pirinç var diyecekler. :A

ramazanda arda türkmen yemek prog sunacak diye hafta sonuna geçtiler, şimdi geri gelirler artık.
9-11 hakan ural
11-13 müge&gülşen
13-16 zahide
16-19 arka sokaklar
Onun için değil salgın döneminde bir tane magazin programıyla devam edip riski azaltmak için geçtiler hafta sonuna.