Zaman Matinesi Final Yapıyor!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,727
Puanı
1,060
TRT 1'de cumartesi akşamları 23.45'te yayınlanan ve Hasan Kaçan ile Merve Erdoğan'ın sunuculuğunu yaptığı Zaman Matinesi programı final yapıyor.

Program bu gece yayınlanan son bölümüyle ekranlara veda edecek.

Programın final bölümü konuğu ise Hasan Kaçan'ın Ekmek Teknesi dizisinde canlandırdığı Herodot Cevdet karakteri.

images (96).jpeg

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Acaba programa biraz bakmışlığınız var mı bu tepkileri verdiniz?
Ben şahsen hakim değilim, içeriğinide pek bilmiyorum ama bir keresinde sadece kanal değiştirirken Merve Erdoğan'ı görünce birkaç dakika baktım ve gayet eğlenceli görünüyordu😊
Ben Ha**n K**an denilen şahıstan nefret ediyorum yani bu tepkiyi vermek için izlemeye gerek yok. :A

Acaba programa biraz bakmışlığınız var mı bu tepkileri verdiniz?
Ben şahsen hakim değilim, içeriğinide pek bilmiyorum ama bir keresinde sadece kanal değiştirirken Merve Erdoğan'ı görünce birkaç dakika baktım ve gayet eğlenceli görünüyordu😊
Çok siyasete giriyor olay. :A

Ben şu yüzden sevindim o saatte bilmiyorum reyting listesine giriyor muydu giremiyorsa da vergilerimiz boşu boşuna stüdyoya ona buna harcanıyordu iyi olmuş çok sevindim. :Z :A

Ben şu yüzden sevindim o saatte bilmiyorum reyting listesine giriyor muydu giremiyorsa da vergilerimiz boşu boşuna stüdyoya ona buna harcanıyordu iyi olmuş çok sevindim. :Z :A

Totalde listede yok, A/B'de ise 94. olmuş. :D

26 bölüm sürmüş, çok bile yayınlamış kanal bu reytingle. :)