Emre Belözoğlu, Futbolu Bıraktı!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060
EmreB.jpg

Türk futbolunun önemli isimlerinden biri olan, Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu; yazdığı mektupla profesyonel futbol kariyerini noktaladığını açıkladı.

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe kulübünde, sportif direktörlük görevini üstlenmesi bekleniyor.

Emre Belözoğlu'nun Anadolu Ajansı'na yolladığı mektup şu şekilde:

Çocukluğumda Yedikule İmrahor'un, o güzel küçük sokaklarında tek bir hayalim vardı, futbolcu olmak. Başka hiçbir hayal kurmadım. 'Kader gayrete aşıktır' derler, ne hayal ettim ise yüce Mevlam fazlasıyla verdi. Hamdolsun her bir salisesince...

Zeytinburnuspor minik takımında başlayan futbolculuk hayalimi bugün itibarıyla Allah'a hamdederek bırakıyorum. Zeytinburnuspor, Galatasaray, Inter, Newcastle United, Atletico Madrid ve Başakşehir kulüplerine, tüm bu büyük camialara gönül vermişlere, çalıştığım tüm yönetici büyüklerime, teknik direktörler ve ekiplerine, kulüp çalışanları ve kader birlikteliği yaptığım, beraber oynadığım bütün futbolcu abilerime, arkadaşlarım ve kardeşlerime teşekkür ediyorum. Her anı kıymetliydi, sağolun. Hayatımın en güzel ve aynı zamanda zorlu süreçlerinde bana hep destek olan canım anneme, babama, kardeşime ve sevgili eşime, her baktığımda içime huzur veren canım evlatlarıma da sonsuz teşekkürler...

Ve Büyük Fenerbahçe... Bugün senin herkese nasip olmayan çınarının altında, Çubuklu ile bir hayali, bir sevdayı bırakıyorum. Ne büyük şerefti senin forman için mücadele etmek. Beni sokakta yürürken hep özel hissettiren, benimle ağlayan benimle gülen büyük Fenerbahçe taraftarına şükranlarımı sunuyorum. Sizi asla unutmayacağım. Bu süre zarfında çalışma fırsatı bulduğum tüm yönetici büyüklerime, hocalarıma, kulüp çalışanlarına ve futbolcu arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Sizinle beraber Çubuklu için mücadele etmek büyük bir şerefti, Allah hepinizden razı olsun. Hüzünleri, sevinçleri, tüm bana kalanlarıyla futbola veda ediyorum. Futbola gönül vermiş herkes beni anlayacaktır. Zor bir karar olsa da hayatın gerçekleri olduğunu biliyorum. Her bir veda mutlak bir başlangıça vesiledir. Futbola, samimiyetle bağlandığım bütüne değerlerime katkı vermeye, Allah nasip ettiği ölçüde devam edeceğimi söyleyerek cümlelerimi bitiriyorum. Allah'a emanet olun Hoşçakalın.

Kulüpten hala bir açıklama yok. Ya güzel bir veda videosu hazırlıyorlar ya da Emre'yle Ali Koç arasında sıkıntı var bakalım :D

Çok içten ve samimi bir yazı olmuş. Yolu açık olsun ve kesinlikle adını tarihe yazan başarılı bir futbolcu oldu.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Kulüpten hala bir açıklama yok. Ya güzel bir veda videosu hazırlıyorlar ya da Emre'yle Ali Koç arasında sıkıntı var bakalım :D

Ali Koç'la fikir ayrılıkları yaşadığına dair haberler var hocam, Semih Özsoy'un istifasından da memnun değilmiş sanırım Emre. Tabii bu noktaya kadar gelmişken iş, güzel bir veda videosuyla sportif direktör olarak görev alacağı her türlü açıklanacaktır bence. Çözülür başkanla arasında sıkıntılar bir şekilde, olmadı sineye çekilir huzurlu ortamı bozmamak adına. :D

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Ali Koç'la fikir ayrılıkları yaşadığına dair haberler var hocam, Semih Özsoy'un istifasından da memnun değilmiş sanırım Emre. Tabii bu noktaya kadar gelmişken iş, güzel bir veda videosuyla sportif direktör olarak görev alacağı her türlü açıklanacaktır bence. Çözülür başkanla arasında sıkıntılar bir şekilde, olmadı sineye çekilir huzurlu ortamı bozmamak adına. :D
Ben de tam tersine Emre yüzünden Semih Özsoy istifa etti diye biliyorum. Hatta Ersun hocamın şu twiti de Emre'ye gönderme diyorlar.

Ben de tam tersine Emre yüzünden Semih Özsoy istifa etti diye biliyorum. Hatta Ersun hocamın şu twiti de Emre'ye gönderme diyorlar.

Hocam şimdi Ersun hocayı Ali Koç sevmiyor, yani en azından bayılmıyor. Emre ile Ersun Yanal arasında zaten problemler vardı. Semih Özsoy gidişattan memnun olmadığı için ayrıldıysa Emre ile başkan arasındaki fikir ayrılıklarının sebebi ne o zaman?

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Hocam şimdi Ersun hocayı Ali Koç sevmiyor, yani en azından bayılmıyor. Emre ile Ersun Yanal arasında zaten problemler vardı. Semih Özsoy gidişattan memnun olmadığı için ayrıldıysa Emre ile başkan arasındaki fikir ayrılıklarının sebebi ne o zaman?
Karışık bir kulübüz hocam.
Ali Koç ve Emre Bellö arasında büyük bir sıkıntı var mı pek bilgi sahibi değilim ama belki transfer konusunda olabilir. Sıkıntı olmasa Emre çoktan sd olarak açıklanırdı bence :D

Kulübün açıklaması geldi şimdi :D
Ama biraz abartı bir açıklama olmuş. Galatasaray forması giymiş bir futbolcu 4 sene Başakcity'de oynayan futbolcu Fenerbahçe efsanesi olmaz şu herkesi efsane sıfatına sokmayın.
Bir de Zeki Rıza Sporel, Lefter ve Can Bartu'yla beraber yazmışlar. Bu isimlerin yanına yazılacak tek isim Alex De Souza kusura bakmayın. Aziz Yıldırım gibi siz de Alex'i unutturmaya çalışıyorsunuz ama yemez :D

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Karışık bir kulübüz hocam.
Ali Koç ve Emre Bellö arasında büyük bir sıkıntı var mı pek bilgi sahibi değilim ama belki transfer konusunda olabilir. Sıkıntı olmasa Emre çoktan sd olarak açıklanırdı bence :D
Kulübün açıklaması geldi şimdi :D
Ama biraz abartı bir açıklama olmuş. Galatasaray forması giymiş bir futbolcu 4 sene Başakcity'de oynayan futbolcu Fenerbahçe efsanesi olmaz şu herkesi efsane sıfatına sokmayın.
Bir de Zeki Rıza Sporel, Lefter ve Can Bartu'yla beraber yazmışlar. Bu isimlerin yanına yazılacak tek isim Alex De Souza kusura bakmayın. Aziz Yıldırım gibi siz de Alex'i unutturmaya çalışıyorsunuz ama yemez :D

Hocam adamı övdükçe övmüşsünüz, dert tasa falan kalmamıştır artık başkanla arasında. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Türk futbolunun en büyük efsaneleri arasına çoktan girdi. Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna katkıları için teşekkürler. Geri kalan kariyerinde de iyi şeylerle anarız inşallah kendisini. :)

Ah ah... Bir zamanlar milli takım 11'inde oynayan oyuncuların isimleri bizim sülalede isimleri olan oyunculardan oluşuyordu. Onlardan biri de adaşım Emre idi. :(

İnşallah futbolculuk kariyerinde gösterdiği başarılardan daha iyisini bundan sonraki kariyerinde gösterir. Futbol dışında karakter olarak iyi bir insandır kendisi ama futbol işin içine girince kendinden geçen birisiydi. :D