Menajerimi Ara'nın Başrol Oyuncularından Özel Açıklamalar!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
d4d84f3b-6081-412e-9049-90d8635b2723.jpg


Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara'nın ekibinden özel röpörtaj!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, merakla beklenen iddialı yapımın başrol oyuncuları Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu ve Denizcan Aktaş, Elele dergisinin Ağustos sayısında Baran Alışkan'ın sorularını yanıtladı. İşte o söyleşilerden dikkat çeken başlıklar:

EeAMBLkWsAEpuYY

Ayşenil Şamlıoğlu (Peride)

Peride karakteriyle aranızda nasıl bir bağ var? Bu karaktere hayat vermeyi kabul ederken sizi ona çeken ne oldu?

"Dizinin orijinalini seyrettiğimde kendimle özdeşleştirdiğim, oynasam ne güzel olurdu dediğim bir karakterdi Peride. Ajansta çalışan herkese çok sakin ama çok güçlü durarak yaklaşıyor. Onların yanında olma gücü gerçekten etkileyici. Çünkü birinin yanında olabilmek ayrı bir güç ister. Peride bu gücü gösterebilen bir kadın, üstelik bunu kimsenin gözüne sokmadan 'nasıl da destek oldum ama sana!' demeden yapıyor. Karakterin hayat tecrübelerini ustalıkla kullanıyor olması da beni role çekmişti. Bu rolle buluşacağımı öğrendiğim zaman sevinçten havalara uçtum. 'İstemesini bilirsen olur dedikleri şey sanırım doğru' dediğim andır o an."

EdribfSXYAEtWPc

Barış Falay (Kıraç)

Kıraç karakteriyle aranızda nasıl bir bağ var? Bu karaktere hayat vermeyi kabul ederken sizi ona çeken ne oldu?

"Kıraç'ı tercih etmemde ekip çok etkili oldu. Karakter özelindeyse bugüne kadar canlandırmadığım tarz biri olmaması belirleyiciydi. Daha önceki televizyon performanslarımda performe edilmesi gereken yani tırnak içinde söylüyorum, biraz daha fazla çabaya ihtiyaç duyan, duygusunu yükseklerde yaşayıp gösteren karakterleri canlandırdım. Şimdi tam tersi; yaşadığı duyguları hissettirmeme özeninde olan, çok daha stratejist davranan bir adamla karşı karşıyayım. Bu karakteri canlandırmak heyecanlı."

Sizce başarıya giden yolun ne kadarı iyi bir strateji oluşturmaktan geçiyor? Kıraç'ın başarıya ulaşmak için kurduğu stratejide dikkat ettikleri neler?
"Kıraç sol beyniyle hareket eden bir adam kanımca. Mantığını önde tutan, strateji kuran, işe duygularını karıştırmayan ve kendi duygularını çok da göstermeyen bir karakter. Bu da dramanın kendisiyle çok güzel bir çatışma oluşturuyor. Burada çatışmayı da yoğun olarak göreceğiz gibi. Eğlenceli olan tarafı da bu. Bense kişisel anlamda stratejilere çok inanan biri değilim. İş hayatımda ve özel hayatımda duygularımla hareket etmeyi tercih ediyorum. Böyle kendimi gerçekleştirebildiğime ve ifade edebildiğime inanıyorum çünkü. Kıraç'la taban tabana zıt karakterleriz gibi geliyor bana."

EeAMBPfWsAER4wP

Canan Ergüder (Feris)

Feris karakteriyle aranızda nasıl bir bağ var? Bu karaktere hayat vermeyi kabul ederken sizi ona çeken ne oldu?

"Ben zaten dizinin orijinalinin hayranıydım. 'Menajerimi Ara'nın ismini duyduğum anda bu dizinin uyarlaması olacağını anladım ve hangi karakterin bana teklif edileceğinden de yüzde yüz emindim. Feris'le tutkularımız ve hayat enerjilerimiz uyuşuyor. İkimiz de yaptığımız işi çok seviyoruz ve tutkuyla bağlıyız."

Sizce başarıya giden yolun ne kadarı hırslı olmaktan geçiyor? Feris başarıya ulaşmak için ihtiyaç duyduğu motivasyonu nasıl sağlıyor?
Bence başarıya giden yolda 'hırs' olması gereken taşlardan biri. Tabii bahsettiğim hırs, başkalarını ezen cinsten değil. Feris de işinde hırslı. Motivasyonunu, bulunmamış cevherleri keşfetmekte ve bunları olabildiğince sanata hizmet edebilmek için yoğurmakta buluyor. Çünkü nereden bakarsanız bakın, Feris işi konusunda bir idealist."

EdridjOXkAACmdj

Fatih Artman (Çınar)

Çınar karakteriyle aranızda nasıl bir bağ var? Bu karaktere hayat vermeyi kabul ederken sizi ona çeken ne oldu?
"Çınar'la kendimde benzeştirdiğim en büyük ortak yön, ikimizin de idealist olma çabası. Beni heyecanlandıran, oynarken çok keyif aldığım bir karakter oldu Çınar. Ne mutlu ki senaryoyu okuduğumda hissiyatım ne ise oynadığımda da o oldu. Dizinin orijinal versiyonundaki karaktere göre enerjisi daha yüksek bir karakter olacağına inanıyorum Çınar'ın."

Sizce başarıya giden yolun ne kadarı şanstan geçiyor? Çınar'ın kariyerinde başarıya ulaşmasının önündeki en büyük engel ve ihtiyaç duyduğu motivasyon ne?
"Şansın etkisinin birçok alanda etkili olduğuna inanıyorum. Şans hepimizin yanında olabilir ama sadece şansın payına güvenmek de doğru olmaz. Başarmak için öncelikle çalışmak gerektiğine inanıyorum. İşte o zaman daha çok yanımızda olacağını biliyorum. Çınar da aynı şekilde başarının çalışmaktan geçtiğine inananlardan. En büyük motivasyonu, keşfetmek ve doğruyu bulma çabası olabilir."

menajerimi-ara-ilk-kareler-7.jpg

Ahsen Eroğlu (Dicle)

Dicle karakteriyle aranızda nasıl bir bağ var? Bu karaktere hayat vermeyi kabul ederken sizi ona çeken ne oldu?

"Dicle'yle aramızda benzer birkaç özellik var. Öğrenme merakı, heyecanı, pimpirikli oluşu, disiplini. Bunları görünce de 'E ben Dicle'yi tanıyorum!' dedim. Sadece hareketli olması da yetmiyor. Karakterin katmanlarınız görebilmemiz için sadece sorumluluk sahibi olan bir Dicle'den ziyade aynı zamanda sert düşüşlerini, ideallerini daha dikkatli bir şekilde kolluyorum diyebilirim."

Sizce başarıya giden yolun ne kadarı samimiyetten geçiyor? Dicle'nin kariyerinde başarıya ulaşmak için ihtiyaç duyacağı şey ne?
"Tamamı samimiyetten geçiyor desek yeri var. Samimiyet denince akla sevimli bir ifade gelir ya... Hayır. Dürüstlük de bir samimiyet bana göre. Problemi küçük oyunlarla çözmeye çalışıyorsam eninde sonunda ayağıma dolanıyor. Ben beceremiyorum bu oyunları. Dicle'nin babasından birçok beklentisi var. Sevgi, güven ve başarabileceğine inanması... Bütün bu beklentilerinden, karşılık bulamadığı yüklerinden kurtulduğunda başarıya oldukça yaklaşmış oluyor, olacak da. Kısacası Dicle'yi rahat bırakmaları gerekiyor. O yolunu bir şekilde buluyor."

EeAL5fnXgAAMurE

Denizcan Aktaş (Barış)

Barış karakteriyle aranızda nasıl bir bağ var? Bu karaktere hayat vermeyi kabul ederken sizi ona çeken ne oldu?

'Menajerimi Ara' oyuncuların gerçek hayatta yaşadığı sorun ve sıkıntılara ve menajerlerin hayatına odaklı bir dizi. Bizlerin hayatını, gerçek hayatta yaşadığımız sorunları, duygusal iniş çıkışları öylesine gerçek bir yerden anlatıyor ki karakterimle bağ kurmam benim için çok zor olmadı. Bire bir yaşamasam da bu işin içinde olduğum süre boyunca birçok olaya şahit oldum, şimdi bunları bu karakterde toplamak ve onun yaşadıklarını, duygularını anlamak ve bu kadar yakın ve bildiğim bir hayatı canlandırmak, benim için enteresan bir deneyim olacak.

Şöhret, medya, basın, spot ışıkları, magazin ve daha birçok madde bu dünyanın olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Barış'ın bu olmazsa olmazlarla arası nasıl?
Barış aslında bu olmazsa olmazlarla pek barışık bir karakter değil. Zaten asıl çıkmazları da bu dünyanın gereklilikleri yüzünden yaşıyor ve mücadelesi bu dünyaya adapte olabilmek. Hatta belki de bu dünyayı kendine adapte edebilmek. Biraz kendi yolunu çizmek isteyen ve özgün olabilme çabası içinde biri Barış."

(Röpörtajın tamamını Elele Ağustos sayısında bulabilirsiniz.)

Menajerimi Ara, çok yakında Star'da başlıyor!
 

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Çok güzel olmuş merakla bekliyore. :Z

Bu kısım da Medcezir'e benzeten @Bully'ye gelsin. :A

Kıraç karakteriyle aranızda nasıl bir bağ var? Bu karaktere hayat vermeyi kabul ederken sizi ona çeken ne oldu?
"Kıraç'ı tercih etmemde ekip çok etkili oldu. Karakter özelindeyse bugüne kadar canlandırmadığım tarz biri olmaması belirleyiciydi.