Ziraat Türkiye Kupası'nda final heyecanı Trabzonspor Alanyaspor maçı ile yaşanıyor.
Hakem: Ali Palabıyık
Stadyum: Atatürk Olimpiyat Stadyumu
Saat: 21:30
Yayın: Atv
Hocamızın takımına başarılar.
Maçı unutmuştum. @Sherlock hatırlattı ve açtım televizyonu, Trabzon gol attı.
Özelden mesaj mı yolladı?Maçı unutmuştum. @Sherlock hatırlattı ve açtım televizyonu, Trabzon gol attı.
Konuyu açarken içinden beddua mı ettin ne yaptın?Erol Bulut’u da yok ettik çok şükür.
Tam oturup izleyeyim dedim 3 dakika içinde gol attı Trabzon@MasacRE @Bully @MEnes @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @DarkLegenD @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @Felon @takas @Turkuazz @Danger UA! @bazinga @xdragxx @Araf @Dosi @The_Erinch @emreemreu @batuhankaralar @12.Adam @pompy @eskici @Billy Kane @Yakamoz-Asi @sürgünüm @FaJi @mesmeso61 @secquin @Siyagriyus @UgrArks @BuraK @Gerekli24 ve futbolla ilgilenen herkes...
Özelden mesaj mı yolladı?
Gol, Kontra ataktan geldi.Paramparçayım.Tam oturup izleyeyim dedim 3 dakika içinde gol attı Trabzon
Güzel bir gol oldu ama
Ben tarafsızım. İzlediğim kısımlarda Trabzonsporun baskısı daha fazla.Gol, Kontra ataktan geldi.Paramparçayım.
Futbolla ilgiliyim ancak benim de zerre umrumda değil.Ben tarafsızım. İzlediğim kısımlarda Trabzonsporun baskısı daha fazla.
Fener'in hocası Erol bulut varken tarafsızım demen şaşırtıcıBen tarafsızım. İzlediğim kısımlarda Trabzonsporun baskısı daha fazla.
ATV Avrupa yayınlamıyor :S Youtube üzeri canlı yayını açtıkFutbolla ilgiliyim ancak benim de zerre umrumda değil.
Çünkü sizi ilgilendirmiyor.Futbolla ilgiliyim ancak benim de zerre umrumda değil.
Ben sadece Fenerbahçeliyim. Bu sezon takip etmedim Feneri Diğer takımda kim var hiç hakim değilimFener'in hocası Erol bulut varken tarafsızım demen şaşırtıcı
Avrupa'ya mı gitmek istiyorsunuz?Çünkü sizi ilgilendirmiyor.
İyi en azından tuttuğun takımın farkındasın bu da birşeydirBen sadece Fenerbahçeliyim. Bu sezon takip etmedim Feneri Diğer takımda kim var hiç hakim değilim