Yo dediğim gibi onu beceremedim bunu yaptım bu da aklıma çok zor geldi zaten bir yerden sonra konusu tıkanacak gibi ondan mini dizi dedimKomedi türü ise ''Adalet''ismi zaten uymazdı.
Yo dediğim gibi onu beceremedim bunu yaptım bu da aklıma çok zor geldi zaten bir yerden sonra konusu tıkanacak gibi ondan mini dizi dedimKomedi türü ise ''Adalet''ismi zaten uymazdı.
''Adalet''ismi düz bir hikaye için oldukça iddialı bir isim ama istersen değiştir.Yo dediğim gibi onu beceremedim bunu yaptım bu da aklıma çok zor geldi zaten bir yerden sonra konusu tıkanacak gibi ondan mini dizi dedim
Bakarım yine de dediğin gibi düz tamamen uydurmasyon bir hikaye''Adalet''ismi düz bir hikaye için oldukça iddialı bir isim ama istersen değiştir.
Pazartesi-Çarşamba olarak neden değiştirdin?Yayın akışı güncellendi...
Tamam👍Yayın akışı güncellendi... @slhttnmtl
Dedim ya biraz bekliyor 4 bölümü hazır bileSenin senaryo iptal mi oldu yoksa yayınlayacak mısın.
Tamam o zamanDedim ya biraz bekliyor 4 bölümü hazır bile
Güzel görünüyor. Diziler yaz aylarında pek ilgi olmuyor normalde. Diğer programlar iyi. En çok Survivor programını seviyorum.@Dosi kanalı , logoyu , programları nasıl buldun?
Bu soruyu Haluk'un konusunun altında yazabilirdin. Senin kanalınla bağlantılı bir dizi değil çünkü. Üst üste mesaj hakkında dün yazmıştım.@haluk792 senin dizin final mi yaptı
O mevzuda onun konusunun altında daha uygunHaluk a isterse eğer dizisi final yapmamışsa benim kanalımda yayınlayabileceğini söyleyecektim
Durumumda paylaşırım artık yeni bölüm hatırlatmalarını @Dosi
Tamam özelden hallederim..O mevzuda onun konusunun altında daha uygun
Kanalıma alacağım projeleri özelden haletmekteyim.
Güzel olmuş. Uzun versiyonunu yapcakmısın?
Yeni Sezon intro lar nasıl olmuş beğendiniz mi?
@Dosi @Angelica @eskici @slhttnmtl @Gerekli24 @pompy @Bully @The_Erinch @Emre Ozansoy @Blablabla
Hadi bakalım. Hayırlı olsun 😊Teşekkür ederim...
Uzun versiyonunu eylül de yapmayı düşünüyorum. hem yeni programlar da olur..
Gayet güzel olmuş çok beğendim.
@Dosi @Angelica @eskici @slhttnmtl @Gerekli24 @pompy @Bully @The_Erinch @Emre Ozansoy @Blablabla
Güzel İntro olmuş her projenin başına yerleştir bence.