Bir insan böyle bir kariyeri nasıl göz göre mahveder aklım almıyor. Umarım dizi sonrası tedavi olur ve yeni Deniz Bulutsuz'lar çıkmaz. :(

Kim olmuş az tüyo pls. :A Senin onu mecburen izlerken hissettiklerini ben de ister istemez Babil'de hissedeceğim üzücü. :(
Ya işte oyuncular diyerek geçiştiriyorum sorunu. :A Valla ben Halit karakterinden tiksindiğim için, double oluyor işte düşün. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Bir insan böyle bir kariyeri nasıl göz göre mahveder aklım almıyor. Umarım dizi sonrası tedavi olur ve yeni Deniz Bulutsuz'lar çıkmaz. :(

Kim olmuş az tüyo pls. :A Senin onu mecburen izlerken hissettiklerini ben de ister istemez Babil'de hissedeceğim üzücü. :(
Gaflet mi desem ne desem bilemiyorum. :(

• Üzücü
Bir kere daha oldu, sahne çekiyorlar. Eda arabada, Talat takside. Video çekmeye başlıyor, kamerayı Eda'ya yöneltiyor. Eda durumu fark edince güneş gözlüğünü takıp yüzünü çeviriyor. :A :A
20200713_184732.jpg

• Harika
Reactions: alperuz
Tahmin etmek zor değil zaten. Talat Bulut'un tacizde bulunduğu ama hala dizisinde kaldığı bir ülkede o da devam edecek. Ha bunu savunma amacıyla söylemiyorum ama dizinin önemli karakterlerinden birini çıkarmayı göze alacaklarını hiç sanmıyorum.
Aynen mahkeme kararı olmadan çıkarmazlar

• Beğendim