- Reaksiyon puanı
- 113,950
- Puanı
- 1,060
Bu rezil sonucu görmesem de olurdu. 3. turluk kadın, finalist adayına fark atmış... Ah, gözlerim.Gel kullan oyunu. @DarkLegenD
Margot gibi şahane bir güzele kafa tutturuyorsunuz. O na vay be dedimNe oldu
Bu rezil sonucu görmesem de olurdu. 3. turluk kadın, finalist adayına fark atmış... Ah, gözlerim.
Diziyle alakası yok kız gerçekten de çok güzel bence aşırı derecede hem deMargot gibi şahane bir güzele kafa tutturuyorsunuz. O na vay be dedim
Bir diziden dolayı bu kadar fanlık şaşırttı
Margot dururken Ester de kimDiziyle alakası yok kız gerçekten de çok güzel bence aşırı derecede hem de
Diziyle alakası yok kız gerçekten de çok güzel bence aşırı derecede hem de
Adam toplayıp bu durumu tersine çevirmeliyiz, acil. @denizz19 taktik ver.Ben de keşke bu rezil, kan dondurucu yorumu görmeseydim.
Adam toplayıp bu durumu tersine çevirmeliyiz, acil. @denizz19 taktik ver.
Gözleri kör bu adamlarınAdam toplayıp bu durumu tersine çevirmeliyiz, acil. @denizz19 taktik ver.
Avatarındaki adamdan utan bari...Margot elenirse forumla alakalı bütün umutlarım yok olur herhalde.
Senden bekliyordum bunu. Ester'e kesin oy verir dediğim bir kaç kişi daha var ama Margot kazanacak
Ester'i ben sundum yarışmaya tabiki kazanacakSenden bekliyordum bunu. Ester'e kesin oy verir dediğim bir kaç kişi daha var ama Margot kazanacak
Gözleri kör bu adamların
Avatarındaki adamdan utan bari...
Oyunu verdin madem hadi uzak dur artık konudan. Senden çekiniyorumEster'i ben sundum yarışmaya tabiki kazanacak
Ne alaka bir kişinin güzel oluşunu 10 film izleyerek mi anlamalıyız *e*e aynı *e*e, kalça aynı kalça ayrıca ben Elite ile tanıdımEster'i kaç tane dizide filmde izleyip, Margot'dan daha güzel olduğu kanısına vardınız? Hadi hadi söyleyin, verin o La Casa de Papel v2'nin ismini.