Düzelmiş zaten önceki mesajlara da baksak mı.Engin abi yalnızlığı seven bir karakter, eğer durum buysa. Haliyle arada ters düşen durumlarda kabuğuna çekilecektir. Her ne kadar yanlış olsa da, Binnur Kaya ile araları elbet düzelir.
Düzelmiş zaten önceki mesajlara da baksak mı.Engin abi yalnızlığı seven bir karakter, eğer durum buysa. Haliyle arada ters düşen durumlarda kabuğuna çekilecektir. Her ne kadar yanlış olsa da, Binnur Kaya ile araları elbet düzelir.
2019'daki konuyu canlandırmışsın. Ben yeni diye daldım. Ayrı konu açsan da olurdu aslında.Düzelmiş zaten önceki mesajlara da baksak mı.
Ne zaman barıştıkları belli olmadığı ve bu da Şubat'ta paylaşıldığı için güncelliğini kaybetmişti o yüzden gerek görmedim.2019'daki konuyu canlandırmışsın. Ben yeni diye daldım. Ayrı konu açsan da olurdu aslında.
O zaman Engin Günaydın'ın sosyal medya hesabını yeni inceledin.Ne zaman barıştıkları belli olmadığı ve bu da Şubat'ta paylaşıldığı için güncelliğini kaybetmişti o yüzden gerek görmedim.
Tesadüfen gördüm @Özgür attı bana da.O zaman Engin Günaydın'ın sosyal medya hesabını yeni inceledin.
Engin Günaydın fanıyız. Resmim de var kendisiyle.@Bully ediyormuş beğenmiş bile.
İnsan forumdaki yeri itibariyle öyle bir şey söyler mi hiç?Her şey bu kaknem @Aserat ın başının altından çıkıyor demek.
Ama @Aserat kaknemse bu benim suçum değil.İnsan forumdaki yeri itibariyle öyle bir şey söyler mi hiç?
Yok yok raporlamaz, ben ona hep kaknem diyorum.Raporlarsa bu da benim suçum değil.
O sana ne diye hitap ediyor?Yok yok raporlamaz, ben ona hep kaknem diyorum.
@Aserat ben sana kaknem diyorum, sen ne diyorsun bana.O sana ne diye hitap ediyor?
Parlak@Aserat ben sana kaknem diyorum, sen ne diyorsun bana.
Parlak
Ne parlağı be göbeğim var diyordun. Bugün az kalsın bana kafa göz dalacaktı o yüzden Atarlı Alper olsun.
Atarlı > kaknemNe parlağı be göbeğim var diyordun. Bugün az kalsın bana kafa göz dalacaktı o yüzden Atarlı Alper olsun.