Yok yayınlanmayan sahneler var ondanPUBG için bir şey diyemem ama, Türkiye'de yayınlanan bölümler ile aynı değil mi? Niye tekrardan izliyorsun?![]()
Yok yayınlanmayan sahneler var ondanPUBG için bir şey diyemem ama, Türkiye'de yayınlanan bölümler ile aynı değil mi? Niye tekrardan izliyorsun?![]()
Yok yayınlanmayan sahneler var ondan![]()
Sahne olarak yayınlamıyor Pink tv bölümleri izlemeye gerçekten üşendim bi anO zaman sadece o sahneleri izle.Baştan izleme.
![]()
Sahne olarak yayınlamıyor Pink tv bölümleri izlemeye gerçekten üşendim bi an![]()
Çok kesilen sahne varmışHım, o zaman bir şey diyemem.İzlediğin bölümleri tekrar tekrar yayınlanmayan sahne için izlemek saçma geldi.
![]()
Çok kesilen sahne varmış
Banu Akdeniz o kadar yemin etti ama.![]()
Ben inanmıştım aslında ama kesilen sahne varmış
Bitirecekler büyük ihtimal 😂Hercai fanları bitirecek onu ama ne zaman bitirirler bilmiyorum. :
Bitirecekler büyük ihtimal 😂
Ben dizinin fanıyım ama banuyu hiç sevmiyorumDizi sektörü kurtulacak inşAllah.![]()
Ben dizinin fanıyım ama banuyu hiç sevmiyorum
Sevilecek bir tarafı yok zatenDizi fanlarının çoğu sevmiyor bence onu. Fanlar onu bitirmezse, o diziyi bitirecek galiba.![]()
Sevilecek bir tarafı yok zaten![]()
Gitmesini isterim ama asla gitmez iyi ekmek yedi bu dizidenKeşke dizinin yapımcılığını bıraksa, başka biri gelse.Ya da ATV, EDHO gibi iç yapımlara alsa diziyi.
![]()
Gitmesini isterim ama asla gitmez iyi ekmek yedi bu diziden![]()
Zaten reytingleri de iyi ama 3 sene daha dayanır bence öyle düşünüyor 3 sene daha zengin edicekler banuyuYurt dışı satışları ile baya kazandılar.Daha da sömürene kadar gitmez.
![]()
Zaten reytingleri de iyi ama 3 sene daha dayanır bence öyle düşünüyor 3 sene daha zengin edicekler banuyu
Çok saçmaladılar zaten senaryo konusunda cıvkı da çıkmıştı zaten belki de bitirirler bu sezon3 sene gitmez ya, bu sezon son bence.![]()
Çok saçmaladılar zaten senaryo konusunda cıvkı da çıkmıştı zaten belki de bitirirler bu sezon