TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Berkan, Evrim sana ne yaptı ya? Bu kadar kin niye, Barış-Nisa ile daha büyük sorunları oldu kızın onlar kadar hatta bazen onlardan daha çok reaksiyon veriyorsun. Antipatiksin.

• Olmamış
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Berkan, Evrim sana ne yaptı ya? Bu kadar kin niye, Barış-Nisa ile daha büyük sorunları oldu kızın onlar kadar hatta bazen onlardan daha çok reaksiyon veriyorsun. Antipatiksin.
Durup dururken ilk saldıran Evrim oldu Berkan'a. Unuttun galiba o günleri. Ne demek ne yaptı Evrim Berkan'a?

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Abi son iki gündür yaptıklarından sonra konuşmasam olmazdı. :A Bir de geçenki konseyde Evrim’e oscarlık kadın demişti, kim daha oscarlık acaba. :A
Bencil bir de, istiyor ki herkes onla ilgilensin, onun sevmediğiyle kimse konuşmasın :A

Büyük sms şimdi olsa Evrim'in oyları yükselir, Nisa'nın düşerdi. Ama yarın Evrim gidici gibi. :(

• Üzücü
Reactions: dreamy
Durup dururken ilk saldıran Evrim oldu Berkan'a. Unuttun galiba o günleri. Ne demek ne yaptı Evrim Berkan'a?
Ne yaptı derken bu kadar kinlenecek ne yaptı? Nisa ve Barış’la daha büyük problemleri oldu Evrim’in ama o her fırsatta kıza algı peşinde maalesef.

Bencil bir de, istiyor ki herkes onla ilgilensin, onun sevmediğiyle kimse konuşmasın :A

Büyük sms şimdi olsa Evrim'in oyları yükselir, Nisa'nın düşerdi. Ama yarın Evrim gidici gibi. :(
Hiçbir durumda Evrim Nisa’nın önüne geçemez SMS'de, geçin o işleri :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Hazem
Ne yaptı derken bu kadar kinlenecek ne yaptı? Nisa ve Barış’la daha büyük problemleri oldu Evrim’in ama o her fırsatta kıza algı peşinde maalesef.
En az onlar kadar Berkan da problem yaşadı Evrim'le işte. Niye kinlenmesin ki. Zaten Evrim'in sorun yaşamadığı insan da yok o da ayrı bir şey :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam

Büyük SMS çok saçma, yarışmacıların o haftaki performans ve tavırlarına göre oy kullanılması lazım. Evrim şu ana kadar hiç mağduru oynamamıştı oy toplamak için o yüzden gidici çok yüksek ihtimal...

• Üzücü
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Bully