Ben hiç alışkın değilim böyle şeylere, paramparça oldum...Aman sanki geçmişte hiç diss atmadık birbirimize Hainku.![]()
Ben hiç alışkın değilim böyle şeylere, paramparça oldum...Aman sanki geçmişte hiç diss atmadık birbirimize Hainku.![]()
Cemal Can yüksek ihtimal Evrim der. Sercan’ın söyleyeceğini sanmıyorum, o yüzden dualarımız Sercan reisle.Sercan yada Cemal Evrim der mi? Sence @dreamy
@Emre Ozansoy aynı anda tv deki tüm programlara nasıl yorum yapabiliyorsun kaç tane gözle izliyorsun olm bu tvyi![]()
![]()
![]()
Bak sen kütüğe.Ben hiç alışkın değilim böyle şeylere, paramparça oldum...![]()
Cemal Can yüksek ihtimal Evrim der. Sercan’ın söyleyeceğini sanmıyorum, o yüzden dualarımız Sercan reisle.![]()
Sercan'ı da söyleyebilir Cemal CanTebrikler Cemal Can!
Sanırım İlk Adayımız Evrim.
Sercan'ı da söyleyebilir Cemal Can![]()
Sercan’a diğerlerinden daha uzak evet de şimdi dokunulmazlık oyununda Sercan finale kaldığı için söylemeyebilir.Sercan'ı da söyleyebilir Cemal Can![]()
Evrim'le çok sıkıntı yaşamadı Cemal. O yüzden hep rakibi olan Sercan'ı tercih edebilir.Umarım öyle bir hata yapmaz...![]()
Olasıklıkların içinde ama birlikte final yaptılar... Ama duygusal adam yapabilirde.Sercan'ı da söyleyebilir Cemal Can![]()