Valla sultanlara layık olmuş gerçekten, yalan yok.Teşekkürler sultanım.
Valla sultanlara layık olmuş gerçekten, yalan yok.Teşekkürler sultanım.
SGAT dışında Sherlock da gayet kışkırabilir Yarası olan falan bunlar ne biçim üslup ne diye bu kadar ciddiye alıyorsunuz millet cevap vermeyince kendinizi çok mu üstte görüyorsunuz? Kaç kez denildi ben gördüm ismimizi karıştırmayın diye hala millete sallama çabası. Yazık vallahaİtiraflarımda kim için kavga çıkarma var? Kim kışkırabilir? SGAT dışında hiçbir ismin kışkırması gerekmiyor, SGAT'ın yüzüne de on kere söylemişimdir zaten. Hem seni ne ilgilendiriyor onu anlamadım, yarası olan gelip konuşsun burada?
Gerçekten sen de ben de dikkat ettik, yazılan itirafları kırpttık, cevapları ılımlı yazdın, ne yapsak olmuyor.. Ben asıl bu durumu kusura bakmayın ama art niyetli buluyorum.. Rahatsız olan kişiler bana yazdığı anda kaldırılıyor diyorum neyse...Bence bu soruyu soran şahıs ortalık karıştırmak amaçlamıştı. Olmayan şeyleri var gibi gösterip kışkırtmaya çalışmış ama. Cevap vermedim ama yayınlayalım:
''Dosi ile bir dönem çok kavga ettin, ağıza alınmayacak hatta bir bayana söylenmeyecek sözlerde bulundun, pişman mısın? veya şuan aranız nasıl?''
Bu arada itiraf 14 benim, ben linkten yollayınca isim de gidiyor sanmıştım. Daha sonra da çaktırmamıştım. @mrt-06Çok teşekkürler canım, beğenmene sevindim.
Sherlock'a kötü bir şey diyen yok ki. Şu an ortamı kışkırtıp gündem olmaya çalışan senmişsin gibi geliyor bana. Kendimi üstte göreceğim bir şey yok, ben o isimle konuşmuyorum zaten. SGAT ile de konuşmuyordum, kendisi gelip bir adım attı ve konuştum, barışmama rağmen yüzüne de söyledim. Yönetime girmek için böyle şeylere gerek yok, Ozan'a söylersen alır zaten malum boş yerler çok.SGAT dışında Sherlock da gayet kışkırabilir Yarası olan falan bunlar ne biçim üslup ne diye bu kadar ciddiye alıyorsunuz millet cevap vermeyince kendinizi çok mu üstte görüyorsunuz? Kaç kez denildi ben gördüm ismimizi karıştırmayın diye hala millete sallama çabası. Yazık vallaha
İsmini belirtmezsen ben bile göremiyorum. Sistem korunaklı.Bu arada itiraf 14 benim, ben linkten yollayınca isim de gidiyor sanmıştım. Daha sonra da çaktırmamıştım. @mrt-06
Geç fark ettim...İsmini belirtmezsen ben bile göremiyorum. Sistem korunaklı.
Ya ne yönetime girmesi falan ne saçmalıyorsun sen? Merak etme ne bugün ne de bundan sonra yönetime girme çabam falan yok olmayacak daSherlock'a kötü bir şey diyen yok ki. Şu an ortamı kışkırtıp gündem olmaya çalışan senmişsin gibi geliyor bana. Kendimi üstte göreceğim bir şey yok, ben o isimle konuşmuyorum zaten. SGAT ile de konuşmuyordum, kendisi gelip bir adım attı ve konuştum, barışmama rağmen yüzüne de söyledim. Yönetime girmek için böyle şeylere gerek yok, Ozan'a söylersen alır zaten malum boş yerler çok.
Anladım zaten sen olduğunu, teşekkür ediyorum canım.Bu arada itiraf 14 benim, ben linkten yollayınca isim de gidiyor sanmıştım. Daha sonra da çaktırmamıştım. @mrt-06
Teşekkürler canım, her zaman beklerim.Ya ne yönetime girmesi falan ne saçmalıyorsun sen? Merak etme ne bugün ne de bundan sonra yönetime girme çabam falan yok olmayacak da
Yönetime girmem için demek seninle tartışmam gerekiyormuş he kafan pırıl pırıl
Yanlış anlamazsan hem cinslerimle canımlı, cicimli konuşmuyorum Yoksa her zaman tartışırız bu konuları sıkıntı yokTeşekkürler canım, her zaman beklerim.
Ben de konuşmam fazla, aslan parçası falan diyorum hem cinslerimle de şu an uygun kaçmaz gibi düşündüm. Diyebilirimsem sıkıntı yok.Yanlış anlamazsan hem cinslerimle canımlı, cicimli konuşmuyorum Yoksa her zaman tartışırız bu konuları sıkıntı yok
Yok aslan parçası falan da deme Askerlikte nasıl devrecilik anlayışı varsa forumda da olsun üst devrenim sonuçta yakışı gelmezBen de konuşmam fazla, aslan parçası falan diyorum hem cinslerimle de şu an uygun kaçmaz gibi düşündüm. Diyebilirimsem sıkıntı yok.