DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,493
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Ben forumun kaos isimlerinden biriyim, haliyle böyle sorular geldi. Benim gibi @Dosi konuk olsa daha ağırları gelirmiş.
Diye diye muhtemelen yapacaklar sanırım. Kadın modellerin fotoğrafları üzerine yorumlar yap, belki değişir fikirler.Ben yine inandıramam diye düşünüyorum...
Ziyaretçiler de yazıyor.İtiraf 6... Bildiğin para verip kendini övdürmüş. @mrt-06 ilk konuk ben olmalıydım.
Ne münasebet.@serhatt bile elendi demek.
Aktif olan, forum içinde kendini gösteren isimler genelde ağır itiraflar alır. Ağır itiraf almayacak isimler kimler? Bana göre @Emre Ozansoy bir, @The_Erinch iki. Bu ikili, pozitif bir ikili. Olumsuz yorum alacaklarını sanmıyorum. @Tolstoyevski'yi de ekleyebiliriz bu listeye.Ben forumun kaos isimlerinden biriyim, haliyle böyle sorular geldi. Benim gibi @Dosi konuk olsa daha ağırları gelirmiş.
İsteyen herkes cevap verebilir yanıtlarıma, ben zaten bu yazdıklarımı çoğunun yüzüne de söyledim. Ben dışında kimseyi hedef almamış sorular zaten.Bu konu üzerinde karşı tarafa söz hakkı doğan birçok itiraf var o itirafları hiç beğenmedim.
Program adına eline sağlık. @mrt-06 Öncelikle lütfen şahsi algılama, yeni formatta sadece konuk olan üyelere dair itiraflar geleceği söylenmişti ve çok da güzel duruyordu. Ama bahsedilen formata tam olarak uyulmamış, 2,3 ve 4.itiraflarda doğruca konuk üye harici üyeler hakkında onların iradesi dışında ifadelerde bulunulmuş. Bu da eski itiraflardaki kaosu fitilleyen durumlardan biri. Anonim olunmaması fark etmiyor, çünkü irade dışı bir yorum daha doğrusu ifadeler mevcut. Sadece konuk üyelere ya da iradesiyle isminin geçmesini onaylayan üyelerin olduğu bir format düşünmüştüm, yoksa o durum güncellemesinde karşı çıktığımı hatırlarsın ve fikrimde halen aynıyım.
Yetkili biri bu iki adamı bu konudan banlasın. Kaos düşmanlarına bu konuda yer yok.Bu konu üzerinde karşı tarafa söz hakkı doğan birçok itiraf var o itirafları hiç beğenmedim.
Ben geçen hafta belirtim, bu forum üyeleri arasında olan bir program haliyle 3.kişiler de olur. O yüzden rahatsız olan var ise bana bildirdikleri durumda anında kaldırılacak dedim. Ayrıca 2,3,4'de ne gibi bir "fitne" "kaos" durumu var? Gerçekten merak ediyorum.Program adına eline sağlık. @mrt-06 Öncelikle lütfen şahsi algılama, yeni formatta sadece konuk olan üyelere dair itiraflar geleceği söylenmişti ve çok da güzel duruyordu. Ama bahsedilen formata tam olarak uyulmamış, 2,3 ve 4.itiraflarda doğruca konuk üye harici üyeler hakkında onların iradesi dışında ifadelerde bulunulmuş. Bu da eski itiraflardaki kaosu fitilleyen durumlardan biri. Anonim olunmaması fark etmiyor, çünkü irade dışı bir yorum daha doğrusu ifadeler mevcut. Sadece konuk üyelere ya da iradesiyle isminin geçmesini onaylayan üyelerin olduğu bir format düşünmüştüm, yoksa o durum güncellemesinde karşı çıktığımı hatırlarsın ve fikrimde halen aynıyım.
Ben lince uğrayabilirim, beni de hiç katmayalım.Aktif olan, forum içinde kendini gösteren isimler genelde ağır itiraflar alır. Ağır itiraf almayacak isimler kimler? Bana göre @Emre Ozansoy bir, @The_Erinch iki. Bu ikili, pozitif bir ikili. Olumsuz yorum alacaklarını sanmıyorum. @Tolstoyevski'yi de ekleyebiliriz bu listeye.
Aktif olan, forum içinde kendini gösteren isimler genelde ağır itiraflar alır. Ağır itiraf almayacak isimler kimler? Bana göre @Emre Ozansoy bir, @The_Erinch iki. Bu ikili, pozitif bir ikili. Olumsuz yorum alacaklarını sanmıyorum. @Tolstoyevski'yi de ekleyebiliriz bu listeye.
Ya yüzüne söyleyip söylememen değil mesela. Ben de gördüm 2-3 yerde dediğini. Aynı konuları ısıtıp ısıtıp defalarca kez dile getirmen yanlış karşı tarafı tahrik ediyor bu davranışların.İsteyen herkes cevap verebilir yanıtlarıma, ben zaten bu yazdıklarımı çoğunun yüzüne de söyledim. Ben dışında kimseyi hedef almamış sorular zaten.
Geleyim de, hit bekleme benim konuda. Kendi halimde, etliye sütlüye karışmayan, çok fazla göze batmayan birisiyim. Mütevazılık değil bu tabii, gerçekler.Gel anacım bekleriz, seni de sorgulayalım.
Bir kere tartışmaya girdiğini görmedim, gerisini sen düşün.Ağır itiraf almayacağımı hiç zannetmiyorum.