Ester Exposito
Elizabeth Olsen
Katherine'i eleyenler yargılanmalı.
Ester Exposito
Elizabeth Olsen
Katherine'i eleyenler yargılanmalı.
Marion Cotillard'ın elendiği bir yarışma aslında devam etmemeli.Kimler kimler elendi...
Artık gerekli mahkeme kurulmalı.
Marion Cotillard'ın elendiği bir yarışma aslında devam etmemeli.
Elizabeth daha iyi foto yok mu?@eskici @Özgür @batuhankaralar @MEnes @Sherlock @Turkuazz @Dosi @Tolstoyevski @alperuz @Silinmiş Üye @mrt-06 @Forumdash @S.G.A.T. @xdragxx @EnveR @Bully @bazinga @xemrexxx @destere @Yiğitt @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @Fks14 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Aserat @Angelica @BesaleT @serhatt @Billy Kane @pompy @Çiğdem @denizz19 @takas @sokak sanati @emreemreu @Araf @kerem @cookies @XanTier @HeisenBerg @haluk792 @Ahmed @-KADİR- @DarkLegenD @MasacRE @Hachiko @BuraK @Since2011 @GunesinOglu @papuleoo @YıldırıM @kerem @Titanium @dreamy @Mr.At @mesmeso61 @tolgab @yigit_00 @Tzira @Jonsnow @Canol @soo @adventurous @anniegrant @Felon @offensive @kerim yavuz @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @DR @Emre Ozansoy @Gizmen @ozmoturk @-potterhead- @ömer karataş @MayısKralı @bero @AteşBöceği @hayret bi şey @Zeyno45 @Ygslysci ve herkes...
Elizabeth daha iyi foto yok mu?
İnan bende o tarz istedim ama kura böyle çıktı. Hatta isimler belli olmadan sıralamalarda önden kura çektim.Keşke A Grubu ve buradan bir isim değiş tokuş olsaydı böyle çok vasat kaçmış.
Ester Exposito
Elizabeth Olsen
A grubunda Emma Stone boşu boşuna elenecek şimdi. Finale çıkacak kadın bu yüzden harcanırken hak etmeyen isimler üst tura çıkacak karşıyım böyle haksızlıklara.İnan bende o tarz istedim ama kura böyle çıktı. Hatta isimler belli olmadan sıralamalarda önden kura çektim.
2. Gruptada 2 isim 3 turda da aynı gruptaydı. Şans
Bu arada biz de A veya B yok. Bizde 1 ve 2 var