Forumumuzun genelde az ve öz mesajlarını yazan (bu aralar biraz çene düştü
Bizlerle birlikte nice nice güzel Sabarlı mesajlara 🤗
Hediye nerde?Nice 10klara totemci![]()
Erkek erkeğe hediye almazHediye nerde?![]()
Maçoluk taslaycak yer değil burası.Erkek erkeğe hediye almaz![]()
Tolsto bu konuları aşmış bir arkadaşımızMaçoluk taslaycak yer değil burası.
Burası sıvama alanı ve herkes herkese bol hediye vermekte![]()
Bana yolla şunuGüzeller, futbolun geri dönüşü falan derken @Tolstoyevski de 10.000 mesajı geçmiş demek.Tebrik ediyorum, nice güzel mesajlar diliyorum. Tabii ki virüssüz ve sağlıklı olarak...
@Tolstoyevski
Adres ver, gönderiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 86706
Sherlock'tan örnek al😡Tolsto bu konuları aşmış bir arkadaşımız![]()
Bana yolla şunu
Yaaa foruma takılmaktan detaylı bir kaç kısmı incelemeyi unuttum.
Hadi ben kaçtım![]()
Aynen. Baya bilgilendirdin beniYok, bu versiyonu sadece @Tolstoyevski'ye gönderebilirim.
Görüşürüz, yardım lazım olunca nerede bulacağını biliyorsun.![]()
30 saniye kalmıştım o konuda anında yakalayıp ölümsüzleştirmişsin 😱Ekli dosyayı görüntüle 86701
Forumumuzun genelde az ve öz mesajlarını yazan (bu aralar biraz çene düştü) , sevilen, kaliteli ve benimde sır arkadaşım olan sevgili @Tolstoyevski 10.000'ler Kulübüne girmiştir.
Bizlerle birlikte nice nice güzel Sabarlı mesajlara 🤗
Arkadaşlığımızın şarkısı💖
Teşekkür ederim darısı senin 40k'yaNice 10klara totemci![]()
Teşekkür ederim darısı senin 40k'yaAdımız totemci olarak kaldığı için sana tam 2020 Kadıköy büyüsünü bozma totem konusunu açacaktım, fakat silinmiş olduğunu fark ettim 😱 O kadar emek harcayıp hatıra kalması adına güzel bir konuydu kimseye zararı dokunmayan. Üstelik 3-1 ve Onyekuru tahminleri de tutmuştu, neden silindi ki
@Sherlock
Teşekkür ederim ama bir memleket Kayseri mantısıyla gelseydin daha da teşekkür edebilirdim@Tolstoyevski tebrikler ediyorum nice mesajlara![]()