Bu arada @Tolstoyevski 3 hakkından 1 tanede İzmite ataydın... Ne İstanbul aşkıymış bu
@Sherlock sende... tek hakkınızı kullanmışınız.
Mesela Ankara, Ankara'dır. İzmir ise İzmir'dir, Manisa da Manisa'dır... Ama İstanbul kendi içinde hem Ankara hem İzmir hem Manisa'dır, yani Türkiye'nin bir panaroması. Ankara'da ne varsa, İzmir'de ne varsa İstanbul'da da var. Betonsa beton, denizse deniz, özgürlükse özgürlük, Anadolu kültürüyse Anadolu kültürü... Yani sırf bu çok kapsamlılığı tek bir çatı altında eritişi bile hayran kalmak için bir sebep. Ki doğal güzelliğine, yapılarına hiç girmiyorum bile...İstanbulda ben yaşamam mesela...O kaos,o hengame... zaten paran yoksa İstanbul yer bitirir seni..
İstanbula sadece gezmeye,eğlenmeye gideceksin...,
Ankarayıda sevmiyorum...soğuk bir şehir...heryer gri binala gibi geliyor bana..memur şehri damgası yemiş....çok gittim,kaldım ama malesef sevemedim.
İzmir... Taaaaaaaa Kocaelide yaşarken İzmire hayrandım...6 yıldırda şansıma komşusu Manisada yaşıyorum.
İzmir bana apayrı geliyor..... Rahat.... Özgür ruhlu.....Sıcak.... Çekici..... İzmiri gerçekten çok seviyorum.
Yaşlanacak şehir İzmir..
İstanbul'un olduğu bütün gruplarda yanlışım yoksa her ihtimale karşı sadece İstanbul'a oy kullanmıştım, ki bu grupta Ankara'nın lider olmasından dolayı korktuğum başıma geldi İstanbul fanatiği, aşığı birisi olarak...Bu arada @Tolstoyevski 3 hakkından 1 tanede İzmite ataydın... Ne İstanbul aşkıymış bu
Bu arada @Tolstoyevski 3 hakkından 1 tanede İzmite ataydın... Ne İstanbul aşkıymış bu
İstanbul'un olduğu bütün gruplarda yanlışım yoksa her ihtimale karşı sadece İstanbul'a oy kullanmıştım, ki bu grupta Ankara'nın lider olmasından dolayı korktuğum başıma geldi İstanbul fanatiği, aşığı birisi olarak...
@Sherlock da sadece İstanbul'a oy kullanmış, @Dosi ise sadece Ankara'ya. Finale bu şehirler şehirler kalırsa kıran kırana bir rekabet bekliyor.
Siz asıl şoku YarıFinalde yaşayacaksınız..İstanbul'un olduğu bütün gruplarda yanlışım yoksa her ihtimale karşı sadece İstanbul'a oy kullanmıştım, ki bu grupta Ankara'nın lider olmasından dolayı korktuğum başıma geldi İstanbul fanatiği, aşığı birisi olarak...
@Sherlock da sadece İstanbul'a oy kullanmış, @Dosi ise sadece Ankara'ya. Finale bu şehirler şehirler kalırsa kıran kırana bir rekabet bekliyor.
Şoku bu grupta atlattık aslında, ben şimdiden kabullendim İstanbul yarı finalde anti oylar vasıtasıyla güme gidecek... İstanbul'un kazanma şansı, Ağustos'ta havanın soğuk olması kadar mümkün gibi duruyor şu an. Şaka yapmıyorum moralim gerçekten bozuldu ve böyle ufak tefek şeylere üzülüp yine ufak tefek şeylere mutlu olabilmeme hayret ediyorum...Siz asıl şoku YarıFinalde yaşayacaksınız..
Boşa acımasız YarıFinal demedim.
Tek oy hakkı olacak.. Bu bolluğu arayacaksınız @Sherlock
Aslında çaktırmadan nasılda oynuyorsun ...gizli gizli İstanbul için Masum Kedi Bakışı..Şoku bu grupta atlattık aslında, ben şimdiden kabullendim İstanbul yarı finalde anti oylar vasıtasıyla güme gidecek... İstanbul'un kazanma şansı, Ağustos'ta havanın soğuk olması kadar mümkün gibi duruyor şu an. Şaka yapmıyorum moralim gerçekten bozuldu ve böyle ufak tefek şeylere üzülüp yine ufak tefek şeylere mutlu olabilmeme hayret ediyorum...
Nasılda alışmışdım adımın etiketlenmesine...Ahhh beeee bir üzgün suratda ben atayımAnkara
Antalya
İstanbul
Üzgünüm Eskişehir.
Sandıklar daha kapanmadı terk etmeyin... @MEnes ve @Forumdash in oylarını da çok merak etmekteyim...#AnkaraLobisineİnatOmuzOmuza. @Tolstoyevski
Sandıklar daha kapanmadı terk etmeyin... @MEnes ve @Forumdash in oylarını da çok merak etmekteyim...
tols sadece İstanbul'a oy verdi diye ben Ankara'ya tek verdim @The_Erinchİstanbul'un olduğu bütün gruplarda yanlışım yoksa her ihtimale karşı sadece İstanbul'a oy kullanmıştım, ki bu grupta Ankara'nın lider olmasından dolayı korktuğum başıma geldi İstanbul fanatiği, aşığı birisi olarak...
Finale ikisi kalırsa tarafın şimdiden kesin mi peki, ona göre umutlanmayalımtols sadece İstanbul'a oy verdi diye ben Ankara'ya tek verdim @The_Erinch
#AnkaraLobisineİnatOmuzOmuza. @Tolstoyevski
Yahu açık ara İstanbul kazanacak. En çok üye oradan. Bu neyin paniği?Sandıklar daha kapanmadı terk etmeyin... @MEnes ve @Forumdash in oylarını da çok merak etmekteyim...
İstanbul tabiki. Ankara ile ne bağım var ki oyumu alsın?Finale ikisi kalırsa tarafın şimdiden kesin mi peki, ona göre umutlanmayalım
İstanbul'un seveni çok olduğu kadar sevmeyeni de çok ve bu yüzden şansı o kadar yüksek değil görüldüğü gibi. Bu grupta dahi birinci olamıyorken, finalde olması konusunda paniğe düştük biraz...Yahu açık ara İstanbul kazanacak. En çok üye oradan. Bu neyin paniği?
Mikasa tokadı gibi haklı bir cevap oldu, saygı duyup geri çekilmekten başka bir söz düşmez artık bize... @Sherlockİstanbul tabiki. Ankara ile ne bağım var ki oyumu alsın?