- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
Hahah tam uydular birbirlerineEvrim ve Mustafa ceceli 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Daha itici bir ikili düşünemiyorum
Hahah tam uydular birbirlerineEvrim ve Mustafa ceceli 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Daha itici bir ikili düşünemiyorum
@Emre Ozansoy Mustafa cecelide varmış yaa tühhh
Sercan ile aynı takımda olmak istemiyorum dediği için Ardahan'ın ilk seçimi Sercan oldu.
Nisa sebebiyle plan yapıldı sonuçta
Bana daha çok Cemal Can uyanıklık yaptı geldi. Berkan'ı aldıktan sonra 2. Seçiminde de Nisa'yı söylemedi ilk başta.Çok basit bir mantığı var bu işin...
Nisa, Sercan'la aynı takımda olmak istemeyebilir, bu çok doğal. Ardahan gitsin Berkan'ı alsın, Cemal Can zaten Sercan'ı almayacak ki Nisa sebebiyle. Ardahan uyanıklık yapmak istedi, sonuç olarak Survivor hayatından oldu. Kaptan mıydı? Kaptandı. Seçim hakkı var mıydı? Vardı. Daha iyi değerlendirememesi kimsenin değil, kendisinin suçu. Çok bile kaldı bence zaten.
Bana daha çok Cemal Can uyanıklık yaptı geldi. Berkan'ı aldıktan sonra 2. Seçiminde de Nisa'yı söylemedi ilk başta.
Nisa nede olsa bende olacak deyip en sona bırakmak istedi
Hak etti ablam.sen beni güldürmekten öldürcen serhat @xemrexxx aldınmı cevabını
Hayır Nisayı sona bırakacaktı. Ardahan Nisa'yı alırım deyince tamam ben alıyorum dedi. Yoksa sona bırakacaktı.Cemal Can bunu uygulamadı ki. Gitti Nisa'yı aldı orada, sonra Ardahan gitti Evrim tercihini yaptı. Ardahan'ın elenmesindeki en büyük pay kendisinin. Cemal Can'lık veya Nisa'lık bir durum yok maalesef.
Hayır Nisayı sona bırakacaktı. Ardahan Nisa'yı alırım deyince tamam ben alıyorum dedi. Yoksa sona bırakacaktı.
Bu arada Yasin 1. olmuş galiba 😱
Evrim, Barıştan daha iyi performans olarak. Doğru karar onu almasıTamam da orada aralarında geçen muhabbet sonrası Cemal Can, Nisa'yı aldı takımına. Sonra Ardahan gitti Barış dururken Evrim'i aldı. Dediğim gibi ilk başta Berkan yerine yaptığı Sercan tercihi de yanlıştı. Eline geçen büyük fırsatı değerlendiremedi Ardahan, sonuç olarak da gitti.
Evet oldu, şaşırdık.
@DarkLegenD yoldaşım söyler misin o haine. Avatarından reisimi kaldırıp ait olduğu yere geri dönsün
Hak etti ablam.
Bakıcam ablam aklımda.Bencede kutlama konumdaki hediyeme bakarmısın bir bana ne hediye etmiş