Çağatay Ulusoy "Barbaros" Dizisi İçin İmaj Değiştiriyor!

Senin kadar yetenekli değilim o konuda. Benim çeneli yıllarım 2011-2015 yılları arası, sonrası düşüş hep. Uzun mesaj yazarım genelde de, çene yapmayı sevmiyorum çok fazla. :A
Ay iç bayıltıcı uzun mesajlar yazmak yerine, kısa goygoy mesajları yaz daha iyi. :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Araf
İyi ve uzun bir mesaj yazacağım demek ki, roman yazıyorum belki senin hakkında. Ne kadar geç yazarsam, o kadar iyi. :A

Konumu açın diye yazmadım onu, eski mesaj sayıma geri döndüm, onu belirttim sadece. :A
Bu ay yazda @Tolstoyevski 'ye hit olarak yazılsın :A
Bi bitmedi romanın :A olumsuz şeyleri yazma. Onları bana özelden dersin :A

Ayol zaten popüler birisin daha ne ilgisi. :A
Ben değil konu be :A :A
Sorma bu ara heryerden çıkmaktan rahatsızım :A kutlama konum, sözlük konum ve Cevapsız Sorular hepsi ard arda geldi. Antipati toplamam umarım :F
bu hafta geçsin biraz yüzümü eksiteyim :A erkek anketinde yine vites yükselir :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Olumsuz yönlerini de görmeli insanlar, onu da yazayım. İyi hatırlattın, hiç düşünmüyordum olumsuz şeyler. :A
Geçen kurşun gibi sırladağın sözler kalbimi delmişti.
Vazgeçtim yazma birşey. Kaldıramam :A

• İlginç
Reactions: Araf
Ben değil konu be :A :A
Sorma bu ara heryerden çıkmaktan rahatsızım :A kutlama konum, sözlük konum ve Cevapsız Sorular hepsi ard arda geldi. Antipati toplamam umarım :F
bu hafta geçsin biraz yüzümü eksiteyim :A erkek anketinde yine vites yükselir :A
Ne zaman erkek anketi? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi