Ayşegül Atik Hayatını Kaybetti!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
63,961
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1487950662.jpg

Türk tiyatrosunun ünlü oyuncularından Ayşegül Atik hayatını kaybetti!

Dayan Yüreğim, Ali Kundilli 2, Şen Yuva gibi yapımlarda rol alan ve 2002 yılında yayınlanan En Son Babalar Duyar dizisinde canlandırdığı Şükran karakteri ile akıllara kazınan Ayşegül Atik hayatını kaybetti.

Biz de Fav10.net ailesi olarak Ayşegül Atik''e Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

Son düzenleme:
Gećen hafta En Son Babalar Duyar izledim ve Şükran karakterini çok sevdiğimi hatırladım. Tam Türk annesiydi. Muhteşem oynuyordu. Geçen hafta aklıma gelip bugün olduğu haberini görmek sarstı.:(
Işıkları içinde uyusun..

Çok değişmiş o hatırladığımız haline göre tanıyamadım ilk üzündüm, Allah rahmet eylesin.

Konudaki fotoğraftaki halini tanıyamadım ben de, çok iyi oyuncuydu. En Son Babalar Duyar dizisinde izlemiştim, çok güzel de iş çıkarmıştı orada. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...

- Uzun süredir kanser tedavisi görüyormuş.

Çok değişmiş o hatırladığımız haline göre tanıyamadım ilk üzündüm, Allah rahmet eylesin.

Konudaki fotoğraftaki halini tanıyamadım ben de, çok iyi oyuncuydu. En Son Babalar Duyar dizisinde izlemiştim, çok güzel de iş çıkarmıştı orada. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...

- Uzun süredir kanser tedavisi görüyormuş.

2017'de rol aldığı Dayan Yüreğim dizisinden o fotoğraf.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah en son babalar duyar'dan biliyordum çoğunluk gibi bende

Geçen hafta En Son Babalar Duyar'ı tekrar izleyince keşke bir dizide oynasa demiştim... Sabah uyanınca da bu haberi gördüm. :(

Allah rahmet eylesin.

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan