TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bireysel oyunda Cemal Can ve Sercan takım arkadaşlarını geçerek kaptan oldu.Mavi ve Kırmızı olarak iki farklı takım kuruldu.Kağıt üstünde güçlü gözüken rakipleri (ELİF,BERKAN,YUNUS EMRE,BARIŞ)'ı Sercan iticisi alarak blue takımını oluşturdu.CEMAL CAN ın takımını da (NİSA,YASİN,ARDAHAN,EVRİM) oluşturdu.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Ahahahaha. :A Lebron James örneğini verdiğinizden beri hiç çıkmadı ki aklımdan Utku beyciğim, sansürleyip paylaşmak lazım onu burada. :A Durumumuzu birebir karşılıyor şu an. :A
Evet gerekli sansürü ayarlarsan o görseli bol bol kullanırız bu hafta Şerlok beyciğim :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Bireysel oyunda Cemal Can ve Sercan takım arkadaşlarını geçerek kaptan oldu.Mavi ve Kırmızı olarak iki farklı takım kuruldu.Kağıt üstünde güçlü gözüken rakipleri (ELİF,BERKAN,YUNUS EMRE,BARIŞ)'ı Sercan iticisi alarak blue takımını oluşturdu.CEMAL CAN ın takımını da (NİSA,YASİN,ARDAHAN,EVRİM) oluşturdu.

Oo süperrr :D

Bir yandan gülüyorum ancak içimiz kan ağlıyor. :A Yasin nedir... Ardahan nedir ya... CC dedik gitti kurulabilecek en loser takımı kurdu Utku beyciğim. :A
Bu ekibin kazanacağı savaş yok Şerlok beyciğim :A Kendimi Barcelona karşısına çıkmaya hazırlanan Pendikspor gibi hissediyorum :A