Amera - 5. Bölüm (Yeni Bölüm)

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,318
Reaksiyon puanı
13,419
Puanı
1,060
ameraaaaaaaaaaaaa.jpg


AMERA

5. BÖLÜM

Çok içer o gün Oğuz. Eve gelir kızlarla ve yakın arkadaşı Selim ile. Soyunmaya başlar Oğuz ile Selim. İçeri geçerler kızları bekliyorlardır! Sarışın kız onların içkilerine bir anda bir şey atar!
Sevişirler dakikalarca. İçerler de Selim ile Oğuz içkilerini! Birden kan kusmaya başlarlar! Kızlar hemen evi soymaya başlarlar! Oğuz biraz zengindi! İkisi de orada yere yığılırlar birden! Kızlar soymuşlardır evi! Terk ederler evi sessizce..
Selim ile Oğuz can çekişerek ölürler! Zavallı Oğuz arkadaşın da senin yüzünden öldü, Allah büyük birden oluyor işte böyle şeyler! Keşke ben ölmeden olsaydı bunlar? Bazen düşünüyorum bunu?
Beltum Hanım gözyaşları içerisinde kocasına ''Kızımıza az kalsın yine biri saldıracakmış ama Allah'ım bu sefer izin vermemiş Ahmet'im?'' derken yine hastaneye kaldırılır! Çok kötü olmuştur yine! Annem beni doğurmasaydın keşke hiç. Bazen böyle düşünüyorum? Utandırmıyorum değil mi şimdi ben sizi?
Aslı Yenge'm. Hiç üzülme iyileşeceksin sen o kanseri atlatacaksın. İntiharımdan hemen önce öğrenmiştin kanser olduğunu! Üç çocuğun var onlar için ayakta duracaksın yaşayacaksın! Bana destek oldun sen de hep, özellikle Fuat konusunda..
Aslı Yenge hemen annemlerin yanına gider. Duyar hastaneye kaldırıldığını annemin! Aradan dakikalar geçer. Annem iyiydi hemen elini tutar annemin Aslı Yenge'm. Gözyaşları içerisinde gülümseyerek ona ''İyi ol bak ben de olacağım kanseri yeneceğim az kaldı inşallah Allah'ım büyük'' derken telefonu çalar! Dayım Kenan arıyordu! Açar telefonu duydukları karşısında ağlar!
Ahmet Bey gözleri dolu bir halde ona ''Ne oldu ne diyor Kenan? İyi misin sen?'' diye sorarken onlara sarılıverir bir anda! Gözyaşları içerisinde onlara ''Kanseri yenmişim raporlar çıkmış kurtulmuşum'' der..
Yedinci olarak ölümümden bahsettiğim Fuat sorumlu. Çocukluk aşkım. Fuat büyüdükçe çok değişmişti! Fuat gözyaşları içerisinde teyzesine ''Teslim olmaya gidiyorum ben teyzem'' der. Şoke olur teyzesi! Fuat anne babasını küçükken kaybetmişti teyzesi ile yaşıyordu senelerdir!
O gün buluşmuştuk yine sinemaya doğru gidiyorduk. Sürekli telefonuna bakıyordu Fuat. Bir tuhaflık olduğunu sezmiştim aslında. Açar telefonu sonunda Fuat. Karşısındaki kişiye bağırarak ''Aramayın beni artık tamam borcum borç!'' der ve telefonu kapatır..
Sinemadan çıkmıştık birden üç iri adam yanımıza gelmişti! Üstümüze yürüyorlardı Fuat'ı çok fena dövdüler! Bana da vurdular üç kere! Çok korkmuştum! Eroin almış onlardan zamanında Fuat! Parasını ödememiş! Eve gelince annemlere anlattım durumu, her şeyi anlatmadım tabii! Söz vermiştim Fuat'a! Keşke vermeseydim!
Çok değişti Fuat, böyle olmamalıydı hiç! Ertesi gün yine Fuat'ı sıkıştırmışlar bana sonradan söylemişti! Öldürmüştü birini oradaki! Koşarak kaçmıştı oradan Fuat! O günden sonra o kişiler bir daha gelmemişti oralara!

6. BÖLÜM ÇARŞAMBA BURADA!
 

alperuz

Favori Üye
Katılım
2 Şubat 2019
Mesajlar
11,927
Reaksiyon puanı
11,351
Puanı
700
Konum
İstanbul
Öncelikle eline emeğine sağlık. :Z

Hikayede çok fazla "gözyaşı" kelimesini kullanmışsın ve devrik cümleler biraz rahatsız etti. Onun dışında beğendim. :bhr:
 
  • Harika
Reactions: cokiyitvci

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,318
Reaksiyon puanı
13,419
Puanı
1,060
  • Beğendim
Reactions: Bully and Turkuazz

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,318
Reaksiyon puanı
13,419
Puanı
1,060

sokak sanati

Favori Üye
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
86,599
Reaksiyon puanı
57,064
Puanı
1,061