Yalakasın falan ama seviyorum seni.
Uşt küppek .ss
Yalakasın falan ama seviyorum seni.
Uşt küppek .ss
Sen gebersen keşke @alperuz @sokak sanati
Aaa hepimiz oluruz memnun @xemrexxxMemnun olurum geberirse
Aaa hepimiz oluruz memnun @xemrexxx
Şikayet edeydin banlanır belkiBana yazdığı kışkırtıcı mesajları gördüm bugün. Her tarafım elem keder oldu.
Özenti...
İĞRENÇ ÖTESİ...
Şunlardan en az 30 unu bilmeyen de kendine erkek dememeli bence @Hachiko @Ahmed @xBUGRAx @Forumdash @Angelica @Dosi @Çiğdem @mrt-06 @DarkLegenD @Sherlock @Maskeli Fedai @Bully @Silinmiş Üye @MasacREMemnun olurum geberirse
Forumdakiler de erkekse bunlar ne ayolŞunlardan en az 30 unu bilmeyen de kendine erkek dememeli bence @Hachiko @Ahmed @xBUGRAx @Forumdash @Angelica @Dosi @Çiğdem @mrt-06 @DarkLegenD @Sherlock @Maskeli Fedai @Bully @Silinmiş Üye @MasacRE
Forumun en erkeği @Çiğdem neredeForumdakiler de erkekse bunlar ne ayol
Kaçırdılar mı noldu ayolForumun en erkeği @Çiğdem nerede
Videodam çıkamıyorum. 😱Şunlardan en az 30 unu bilmeyen de kendine erkek dememeli bence @Hachiko @Ahmed @xBUGRAx @Forumdash @Angelica @Dosi @Çiğdem @mrt-06 @DarkLegenD @Sherlock @Maskeli Fedai @Bully @Silinmiş Üye @MasacRE
Kurt & blaine in 36. OlmasıVideodam çıkamıyorum. 😱
Sıralı listesini şuraya yazın da o dizileri izlemeyeyim.Şunlardan en az 30 unu bilmeyen de kendine erkek dememeli bence @Hachiko @Ahmed @xBUGRAx @Forumdash @Angelica @Dosi @Çiğdem @mrt-06 @DarkLegenD @Sherlock @Maskeli Fedai @Bully @Silinmiş Üye @MasacRE
Hepsinin teker teker yorum konusu açılacak siz de teker teker gideceksiniz !!??? 111??!?1Sıralı listesini şuraya yazın da o dizileri izlemeyeyim.
w.t.h 2. numaralı dizide cocuklari gay mi yapmişlar😱 Ne kadar boş dizi varmiş sayende gördümŞunlardan en az 30 unu bilmeyen de kendine erkek dememeli bence @Hachiko @Ahmed @xBUGRAx @Forumdash @Angelica @Dosi @Çiğdem @mrt-06 @DarkLegenD @Sherlock @Maskeli Fedai @Bully @Silinmiş Üye @MasacRE
Çocuklu olanları ben de tasvip etmedim. Ss kurt & blaine in hakkı yenmiş. Ssw.t.h 2. numaralı dizide cocuklari gay mi yapmişlar😱 Ne kadar boş dizi varmiş sayende gördüm
İlk geberdiğinde hortlayacak diye diye hortlatmıştı adamı hogatha ama ikinci kez hortlamasına imkan yok, bu sefer kesin gidici @Çiğdem
Böyle daha doğru oldu Değil mi @DarkLegenDŞunlardan en az 30 unu bilen de kendine erkek dememeli bence