OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 25-31 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kapitalist düzenin parçaları:
@bazinga (4-3-3 sistemine benim maçtan sonra oturan, inatla o sistemin dışına çıkmayan adam) 4-0 @Sherlock (@bazinga'yı fazla ciddiye alıp savunmaya çekilip fark yiyen adam)

:A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Kapitalist düzenin parçaları:
@bazinga (4-3-3 sistemine benim maçtan sonra oturan, inatla o sistemin dışına çıkmayan adam) 4-0 @Sherlock (@bazinga'yı fazla ciddiye alıp savunmaya çekilip fark yiyen adam)

:A

Normalde asla taktiğimi değiştirmem ama üst üste çok kötü sonuç alınca değişime gideyim dedim, o da çare olmadı...

• Güldürdün
Reactions: Araf
Bu oyunda ilk kez bu kadar kötü gidiyorum, gerçekten ilginç. :( Paramparça olduk resmen...
Bilgisayarla oynamasaysım bende diplere giderdim
Şimdilik geçici bir nefes aldık bakalım.

@Araf şu dizilişler de ben hangisini yaparsam rakibiminde yaptığını farkettim oyüzden bence çok önceden dizilişe karar vermemeliyiz. O konuda planlarım var :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Sherlock and Araf
Bilgisayarla oynamasaysım bende diplere giderdim
Şimdilik geçici bir nefes aldık bakalım.

@Araf şu dizilişler de ben hangisini yaparsam rakibiminde yaptığını farkettim oyüzden bence çok önceden dizilişe karar vermemeliyiz. O konuda planlarım var :A
Öyle yapacağım aslında da, ben kendimi herkes gibi görüyorum bazen de, bakmazlar diye düşünüyorum ya da baksalar da bir şey olmaz diye düşünüyorum, önceden kaydedip ellemiyorum ama en iyisi üşenmemek. :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
@xdragxx @DarkLegenD İngiltere basınında menajerliģiniz rezillik olarak tarif edilmiş:A

2020-05-29 18.07.03.png

Öyle yapacağım aslında da, ben kendimi herkes gibi görüyorum bazen de, bakmazlar diye düşünüyorum ya da baksalar da bir şey olmaz diye düşünüyorum, önceden kaydedip ellemiyorum ama en iyisi üşenmemek. :A
Yenilgilerimde aynı diziliş olduğumuzu farkettim :A başlarda hani maç sonucunda topla oynama futbolcu puanları belirtilirya, ona bakmayı bile bilmiyordum :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Pc'ye karşı da olsa ligteki ilk winimizi aldık :A Yeni bir yapılandırmaya gidiyoruz bakalım 20.haftada nasıl bir tablo ortaya çıkacak tablo aşağı yukarı böyle olursa istifa edeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...