Az kaldı aynı puanda olabiliriz çok yakında 😱
Benimkiler yorgunYok herkese yolluyorum casus. Bir tek sana değil. Karşı takım ne planlıyor görmek hakkım
Hakkın değil aslında, bana göre saçmalık. Gerçek maçlarda örneğin teknik direktörler, karşı takımın taktiğini öğrenmek için önceden bilgi almıyorlar casus yardımıyla.Yok herkese yolluyorum casus. Bir tek sana değil. Karşı takım ne planlıyor görmek hakkım
Benimkiler yorgun
Hakkın değil aslında, bana göre saçmalık. Gerçek maçlarda örneğin teknik direktörler, karşı takımın taktiğini öğrenmek için önceden bilgi almıyorlar casus yardımıyla.
kovucam hepsini @sokak sanatiReis oyuncular seni istifaya davet ediyor. Haberin çıkmış.
#PompyIstifa
kovucam hepsini
Bilgisayarla oynamasaysım bende diplere giderdimBu oyunda ilk kez bu kadar kötü gidiyorum, gerçekten ilginç. Paramparça olduk resmen...
Öyle yapacağım aslında da, ben kendimi herkes gibi görüyorum bazen de, bakmazlar diye düşünüyorum ya da baksalar da bir şey olmaz diye düşünüyorum, önceden kaydedip ellemiyorum ama en iyisi üşenmemek.Bilgisayarla oynamasaysım bende diplere giderdim
Şimdilik geçici bir nefes aldık bakalım.
@Araf şu dizilişler de ben hangisini yaparsam rakibiminde yaptığını farkettim oyüzden bence çok önceden dizilişe karar vermemeliyiz. O konuda planlarım var
Belki de kafa kafaya gidecektiniz, aynı taktik de olsa.Normalde asla taktiğimi değiştirmem ama üst üste çok kötü sonuç alınca değişime gideyim dedim, o da çare olmadı...
Yenilgilerimde aynı diziliş olduğumuzu farkettim başlarda hani maç sonucunda topla oynama futbolcu puanları belirtilirya, ona bakmayı bile bilmiyordumÖyle yapacağım aslında da, ben kendimi herkes gibi görüyorum bazen de, bakmazlar diye düşünüyorum ya da baksalar da bir şey olmaz diye düşünüyorum, önceden kaydedip ellemiyorum ama en iyisi üşenmemek.
Sen böyle kötü futbolcularla devam et benim kalecimi alYenilgilerimde aynı diziliş olduğumuzu farkettim başlarda hani maç sonucunda topla oynama futbolcu puanları belirtilirya, ona bakmayı bile bilmiyordum
Reis bugün çok öfkelisinSen böyle kötü futbolcularla devam et
Birisi şu kaleciyi alsın allah aşkına @xdragxxReis bugün çok öfkelisin
Senin kaleciye param yetmediki. Çok pahalı. Sen git @MEnes e söyle. Onda para çokSen böyle kötü futbolcularla devam et benim kalecimi al