Bu takım beni hak etmiyor ne halleri varsa görsünler
Gitmeden iyi oyuncularını en ucuzdan bana satabilirdin
Bu takım beni hak etmiyor ne halleri varsa görsünler
50 M yakın param oldu şimdi 0@pompy reis sinirli bugün, almıyorsunuz ki adamın futbolcularını.
50 M yakın param oldu şimdi 0
reisin kalecisi 60 küsür. Para yetmedi hem kaleciyi dövdüğünü söylemişti. Travma yaşayan bir kaleciyi almak ne kadar sağlıklı?
Bir forvet bir de defsan oyuncusu aldım hâlâ 1 forvet eksik ve bir kalecim fazla, şimdilik Navas'ı kapıya koydum. Son zamandan bu yana 5M değer kaybetmiş ard arda 2 maçta 8 gol yiyince sinirlerim zıpladı.Haklı olabilirsiniz Dosi hanım, kendisi tok satıcı. 50 de iyi paraymış bu yokluk devrinde.
benim kaleci penaltılarda 15 gol yedi @DosiBir forvet bir de defsan oyuncusu aldım hâlâ 1 forvet eksik ve bir kalecim fazla, şimdilik Navas'ı kapıya koydum. Son zamandan bu yana 5M değer kaybetmiş ard arda 2 maçta 8 gol yiyince sinirlerim zıpladı.
Bir kaç oyuncu daha satışta. Hepsi satılınca yeterli yedeklerle kemik kadro oluşturacağım herşey paraya bakacak
defansı alabilirdiniz @Dosi50 M yakın param oldu şimdi 0
reisin kalecisi 60 küsür. Para yetmedi hem kaleciyi dövdüğünü söylemişti. Travma yaşayan bir kaleciyi almak ne kadar sağlıklı?
İfade kullanmayı öğreniyor ve sanırım ruh halini yansıtıyor o ifade.Ben ve @Araf 'ta nasiplendik bu durumdan az öncede yedim
adam almak istemiyorlar @Araf
oyun dün bir de çıldırdı 180 dakikalık maç oynattı bana
oyun dün bir de çıldırdı 180 dakikalık maç oynattı bana
bune forvetlerim yorgun rotasyon yapamıyorum @Araf orta sahada rotasyon yaptım pahallı adamlar kalıcak bana bu gidişle
@xdragxx peşimde olduğum futbolcuları neden alıyorsun
Reisss Mandzukic mi alacaktın@xdragxx peşimde olduğum futbolcuları neden alıyorsun
evet adamlarım satılsaReisss Mandzukic mi alacaktın
oyunda sıkıntı var 90 dakika oynayanın takviyeye ihtiyacı var 180 dakika oynayanın mı @sokak sanati kupadaFenerbahçeliden Fenerbahçeliye kazık demek. Çok enteresan olayla oluyor😱