OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 25-31 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satışta pahalı oyuncular bulunuyor 2 oyuncu satılırsa bütçe iyi aslında ancak kadro değerinde ilk 2 sırayı kaptılar onları yakalamak zor şampiyonlukta zorlaşıyor :D

Tottenham ve Everton baya yükseltmişler bütçelerini cidden, özellikle Everton'a şaşırdım transferle alakalı etkinlik sonrası yükseldi çünkü kadro değeri herkesin aksine. :D

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Tottenham ve Everton baya yükseltmişler bütçelerini cidden, özellikle Everton'a şaşırdım transferle alakalı etkinlik sonrası yükseldi çünkü kadro değeri herkesin aksine. :D
@Araf

Everton’un ilk 11’inde 102’nin altında puana sahip futbolcu yok sanırım. 101-102... Biz ise 90’ın üstünde tek tük futbolcu geliştirebilince sevineduralım, yetiş ya UEFA... Adam 2 futbolcusunu satsa bizim takımları komple satın alabilir :A @Dosi

@Araf

Everton’un ilk 11’inde 102’nin altında puana sahip futbolcu yok sanırım. 101-102... Biz ise 90’ın üstünde tek tük futbolcu geliştirebilince sevineduralım, yetiş ya UEFA... Adam 2 futbolcusunu satsa bizim takımları komple satın alabilir :A @Dosi
Ben adam satamıyorum sinirden panik satışı yapacağım forvetlerim yorgun @Araf

Hayırdır zincir filan mı vurdular eline ayağına? :A
Onun gibi :T:
Fakir ama gururlu takımımın değerini 2 katı yapınca çok kötü nazar ettiler.
Bir gün elbet bu zor günler geçecek. Devran dönecek ve yükselişe geçeceğiz 😏

• Beğendim
Reactions: emreemreu
@Araf

Bir de daha alıp satmaya devam ediyor. Kadro değeri bakımından @MEnes ile yarışır duruma geldi şu anda. :D

Son durum şudur:

1590734187811.png

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Bir de inatla alıp satmaya devam etmeye çalışıyor. Kadro değeri bakımından @MEnes ile yarışır duruma geldi şu anda. :D

Son durum şudur:

Ekli dosyayı görüntüle 84331
sende adam satmışsın utanmadan bilgisayardan alıyorsun o kadar kötü oyuncu alırsan yenemez tabikide laduardianın 1 golü var bende @Araf grimaldo 1 asisti var @Araf benden adam alan yok @Araf maçtan önce kaleciyi yedeğe alıcağım ceza olsun diye @Araf forvet yorgun olmasa @Araf

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Araf
  • Güldürdün
Reactions: Araf
Gerçekten kudurmuş bir modda ÇD kardeşim, durduramıyoruz. Hazırlıkta yok ediyor zaten. Taktikler üzerine de baya uğraşıyor. Bilemiyorum, sanırım domine edecek her yeri... :A
Forumda da olmayınca, haliyle uğraşacak çok vakti kalıyor. Elden de oyuncuları transfer listesine koyduğu anda kayıp gittiği için yeni yıldızlar alabiliyor, aynı senin gibi. Bizde öyle bir lüks yok. :D

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Forumda da olmayınca, haliyle uğraşacak çok vakti kalıyor. Elden de oyuncuları transfer listesine koyduğu anda kayıp gittiği için yeni yıldızlar alabiliyor, aynı senin gibi. Bizde öyle bir lüks yok. :D
Aynen öyle vakti bol uğraşıyor baya. :D Değerini de baya yükseltti kadronun kolay kolay düzeni bozulmaz artık. Rotasyonu bile 100 üstü yapacak adam bu gidişle. :A (Gerçi benim de hedefim o... :A )

• Güldürdün
Aynen öyle vakti bol uğraşıyor baya. :D Değerini de baya yükseltti kadronun kolay kolay düzeni bozulmaz artık. Rotasyonu bile 100 üstü yapacak adam bu gidişle. :A (Gerçi benim de hedefim o... :A )
@bazinga bile uğraşmıyor artık, siz uğraşmaktan bıkmadınız. Adam sabah kalkıyordu, bütün oyuncuları silip süpürüp film izliyor, sonrasında dizi bölümü izliyor, o da kesmiyor oyun oynuyordu. Yani sabah rutininin bir paçası haline gelmişti transfer. Siz durulmadınız bir türlü. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and MEnes
@bazinga bile uğraşmıyor artık, siz uğraşmaktan bıkmadınız. Adam sabah kalkıyordu, bütün oyuncuları silip süpürüp film izliyor, sonrasında dizi bölümü izliyor, o da kesmiyor oyun oynuyordu. Yani sabah rutininin bir paçası haline gelmişti transfer. Siz durulmadınız bir türlü. :A
Ben hırs yaptım ya kolay kolay salmam gibi duruyor. :A Nihai sonuca ulaşana kadar bu kutlu davada yolumuza devam edeceğiz... :A İnsan ticaretini asla ve asla bırakmayacağız... :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...