- Reaksiyon puanı
- 114,353
- Puanı
- 1,060
Kaleci gitti, yerine başka bir kaleci geldi. Başka bir şey olmadı yani ve diğer türlü yine oyuncu satılmıyor, yine para yok.@emreemreu ve @Araf satın almış birilerini
Bu nasıl iştir ya satılmıyor oyuncular bütçe hiç artmıyor
Beni de sinir etmeye başladı bu durum
Kaleci gitti, yerine başka bir kaleci geldi. Başka bir şey olmadı yani ve diğer türlü yine oyuncu satılmıyor, yine para yok.
Sadece 3m düşürdüm en fazla (48 olandan )Şu an maksimum fiyattan oyuncu satışı zor, biraz düşürüp şansınızı deneyin isterseniz.
Olduğu kadar artık, yapacak bir şey yok.Şu an maksimum fiyattan oyuncu satışı zor, biraz düşürüp şansınızı deneyin isterseniz.
çok sinir ya sorma 🙁🙁Beni de sinir etmeye başladı bu durum
Sadece 3m düşürdüm en fazla (48 olandan )
Olduğu kadar artık, yapacak bir şey yok.
Aslında transfer limiti yemek gibi bir şey oluyor, bilgisayarın kolay kolay oyuncu satın almamaya başlaması.
Sorma içim gitti 3 m bazen çok önemli. İyi bir transfere 1m eksik olunca alamıyorumÇok düşürmüşsünüz Dosi hanım.
sırf bir oyuncuyu almak uğruna hiç fiyat arttırmadan sattım 20 m zararına kadro değeride düştü 20 bütçe zarardayımŞu an maksimum fiyattan oyuncu satışı zor, biraz düşürüp şansınızı deneyin isterseniz.
Sorma içim gitti 3 m bazen çok önemli. İyi bir transfere 1m eksik olunca alamıyorum
sırf bir oyuncuyu almak uğruna hiç fiyat arttırmadan sattım 20 m zararına kadro değeride düştü 20 bütçe zarardayım
Hafta sonuna kadro daha böyle olursa umursamayacağım takım kendi kendine oynasınKapitalizm böyle bir şey...
Satışta pahalı oyuncular bulunuyor 2 oyuncu satılırsa bütçe iyi aslında ancak kadro değerinde ilk 2 sırayı kaptılar onları yakalamak zor şampiyonlukta zorlaşıyorGitmiş paracıklar ancak Manchester United köklü camiadır, toparlarsın.
Bugün takımını haşlanmış yumurtaya çevireceğim, ne düşünüyorsun?Satışta pahalı oyuncular bulunuyor 2 oyuncu satılırsa bütçe iyi aslında ancak kadro değerinde ilk 2 sırayı kaptılar onları yakalamak zor şampiyonlukta zorlaşıyor
Ya deplasman için bir şeyler kurcalıyorum normal taktiği de bozduk, bu ara iyice cılkı çıktı. Kadrodaki herkes 100 üstü oldu ama taktik yüzünden durum daha kötüye gitti...@MEnes taktiğini ne yapıyorsan yapma artık. Eskiden dostluk maçında yenerdin şimdi oda yok
kazanırsan çokta şaşırmaz kimse bence 2 maçtır kazanmıyor takım formsuzBugün takımını haşlanmış yumurtaya çevireceğim, ne düşünüyorsun?
@emreemreu ve @Araf satın almış birilerini
Yok yani bizim elimiz kolumuz bağlı haliyle imreniyoruzAlmayalım mı yani?