18 milyon var Cenk tosunu alıcaktım onu kaptırmışım
Taison var bak, işini görür tek maçlık.
18 milyon var Cenk tosunu alıcaktım onu kaptırmışım
adamın ayak parmağını diktim @SherlockTaison var bak, işini görür tek maçlık.
hiç sorma onlardan SALAH ıda alınca onun da etkisi bulunuyordurKudurmuş Liverpool desene.
benden alsa birde liverpoolhiç sorma onlardan SALAH ıda alınca onun da etkisi bulunuyordur
penaltılarla elendim toplam skor chealsea 14 aston villa 15 @sokak sanatiZirve hayal olduğu için bari kupayı kazanalım dedik ve bu uğurda adımlar atıyoruz. Kupada bir üst tura çıkmayı başardı büyük Wast Ham United.
penaltıyı bir oyuncum iki defa atamadı oyüzden elendi @Araf di maria iki takım 15 penaltı kullanıldı maçta @ArafEkli dosyayı görüntüle 84255
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan.
@sokak sanati, @Sherlock'u kupa maçında 2-1 mağlup ederek Brighton and Hove Albion'lu @Araf'a gözdağı verdi.
di mariaya penaltı kullanmayı öğretsem iyi olacak @DarkLegenDKullanılan 30 penaltı sonunda tur atladık. Dinlene dinlene kupayı kazanacağız.
benim maçın halini gördünmü @DosiMaçı unutmuştum. Hiç taktik yapmadım. Aynı kadro aynı diziliş ile 2 gün üst üste aynı skorla yenildik. Bu aralar satış olmuyor. Kadroda yedek ve diğer as oyuncuları değiştirme zamanı gelmiş. Bununla 2 dir rakip benimle aynı diziliş. Buna da çözüm bulacağım 😏
Ekli dosyayı görüntüle 84255
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan.
@sokak sanati, @Sherlock'u kupa maçında 2-1 mağlup ederek Brighton and Hove Albion'lu @Araf'a gözdağı verdi.
penaltılarla elendim toplam skor chealsea 14 aston villa 15 @sokak sanati