OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 25-31 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Param yok şuan :A
pompy bir oyuncusunu 10.9 A satmış ve o 80 küsüre satılıyor şimdilik 😱

Benim yedek forvete de ihtiyacım var. Şuan sadece 2 futbolcum satışta. Satılırlarsa yedek kısmını da sağlam yaparım
Edit: senin kadro çok güçlü 😱
Benim de param yok şu anda. Oyuncu satılsa gelecek transfer de, gelmiyor. Daha gidecek çok yolumuz var. :D

Kullanmadığın oyuncuları elden çıkar da, gerisi kolay. :)

Güçlü değil aslında, daha gidilecek çok yol var. :)

• Beğendim
Reactions: Dosi
Benim de param yok şu anda. Oyuncu satılsa gelecek transfer de, gelmiyor. Daha gidecek çok yolumuz var. :D

Kullanmadığın oyuncuları elden çıkar da, gerisi kolay. :)

Güçlü değil aslında, daha gidilecek çok yol var. :)
Satacağım pek kimse yok. Yedekte tutuyorum kalanları. En yüksek fiyatlıyıda kasaya para girsin diye satmaktayım 😊

• Beğendim
Reactions: Araf
Ekli dosyayı görüntüle 84102

İki düşük oyuncun varken, Armani'yi satmaya çalışman? Kale garanti olmalı.

Ekli dosyayı görüntüle 84103

Stoper ihtiyacın varken stoperleri elden çıkarmaya çalışman?

Ekli dosyayı görüntüle 84104

Jordao'yu değil de, Luis Alberto'yu transfer listesine koyman?

Ekli dosyayı görüntüle 84105

Forvete takviye yapmaman?

Ne yapacaksın?

- Kaleyi garanti altına alacaksın. En alttaki iki kaleciyi en yüksek bonservis bedeliyle satıp, çok fazla olmasa da iyi bir kaleci alacaksın Armani'nin yanına, garanti olsun. Yerini doldurduğunda Armani'yi satarsın.
- Pique ve Chielli'yi elde tutmaya bak bir süre daha. Yerine daha iyi, daha güçlü geldiğinde satarsın.
- Jordao'yu elinde tutma, onu sat özellikle.
- Kaleye ve forvete takviye yap mutlaka.
- Oyuncuların form ve moral durumlarına bak. Pique'yi oynatma örneğin, form durumu çok düşük. Yerine Moreno'yu oynatabilirsin.
- Kadronu genişlet ama bunu yaparken en yüksek bonservis bedelini kullanarak yap. Aksi takdirde daha çok oyuncu alamazsın.
bütçem az 6 milyonum kaldı @Araf @MEnes bir oyuncumu al forvet ve orta saha takviyesi yapıyım

Son düzenleme:
  • Güldürdün
1590568817187.png

1590568843460.png

1590568860127.png

@pompy'nin 6 ile olan sırrı ne acaba? "Number 23" filmine "6" ile mi gönderme yapıyor, yoksa Fenerbahçe'nin 2002 yılındaki skoru mu? :A

@batuhankaralar, @bazinga, @DarkLegenD, @emreemreu, @Felon, @MEnes, @mesmeso61, @Polat Şaşmaz, @secquin, @Sherlock, @Siyagriyus, @sokak sanati, @Tolstoyevski, @Turkuazz, @Dosi, @pompy.

adamın 6 süper starı var 6-0 yenicem dedim @Araf adamları satabilseydim 85 e bilgisayar inat yaptı almadı
mussoyu leichester cityle kaptırdım @Araf

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...