Oyuncu satılınca bir ayar çekmiş oldum. 2 tane rotasyon takviyesi yapıp dengeleme yaptım. İyi de oldu.
Adamın kalecisi bile superstar ama puanları düşük.
Oyuncu satılınca bir ayar çekmiş oldum. 2 tane rotasyon takviyesi yapıp dengeleme yaptım. İyi de oldu.
Ya çözemedim o kaleciyi. O kadar para verdik saçma sapan maçlar çıkarıyor, yedek bırakacağım akıllansın diye...
Kalecilerin çok güçlü olsalar da, çok iyi değillermiş demek ki. Muhtemelen diğer oyuncuların yanında sönük kalıyordur. Başka kaleciler de böyle olabilir.Ya çözemedim o kaleciyi. O kadar para verdik saçma sapan maçlar çıkarıyor, yedek bırakacağım akıllansın diye...
Asenjo sanki daha iyiydi ama 105 106 olunca yeni aldığımı yerleştirdim ilk 11'e. Yeterli verimi alamadım şu aşamada ama formunu yükseltir bir şekilde diye düşünüyorum.Kalecilerin çok güçlü olsalar da, çok iyi değillermiş demek ki. Muhtemelen diğer oyuncuların yanında sönük kalıyordur. Başka kaleciler de böyle olabilir.
Takım kötü olsa, belki kaleci öne çıkacaktı ve puanı artacaktı. Belki ondan kaynaklıdır ya da uyum sağlayamıyordur kaleci. Sat onu istersen, yerine daha iyisini al.Asenjo sanki daha iyiydi ama 105 106 olunca yeni aldığımı yerleştirdim ilk 11'e. Yeterli verimi alamadım şu aşamada ama formunu yükseltir bir şekilde diye düşünüyorum.
benden oyuncu almaz bilgisayardan oyuncu alır @ArafEkli dosyayı görüntüle 84106
Kadro değerlerine bakıyorum arada çılgınca bir yarış oluyor diye. Sabah kalkıp, kadro değerini 600'e çıkarmış @MEnes. En azından 18'den 20'ye çıkmış oyuncu sayısı. Rotasyonda kullanabileceği oyuncu sayısı çıkmış ortaya.
1 gol yiyen kaleciden bahsediyorsun cezalı ve sakat adamından yedim golü totenhamdan @Sherlock coronayı cezalı duruma düşürseydin @ArafTakım kötü olsa, belki kaleci öne çıkacaktı ve puanı artacaktı. Belki ondan kaynaklıdır ya da uyum sağlayamıyordur kaleci. Sat onu istersen, yerine daha iyisini al.
Adamın piyasa değeri 60 milyon üzeri ve yaşı da genç... Hemen satmamı düşünmüyorsun heralde, elbette daha fazla şans vereceğim... Uyum süreci için biraz zaman lazım, çözülür heralde ilerleyen maçlarda.Takım kötü olsa, belki kaleci öne çıkacaktı ve puanı artacaktı. Belki ondan kaynaklıdır ya da uyum sağlayamıyordur kaleci. Sat onu istersen, yerine daha iyisini al.
11 gol yemişsin, 27 gol de atmışsın. Averaj uçmuş gitmiş, son maçlarda pek gol yememişsin. Aslında takım iyi, kaleci geri planda kalıyor. Zorlayacak rakip çıkarsa eğer, işte o zaman kaleci de iyi bir performans sergiler.Adamın piyasa değeri 60 milyon üzeri ve yaşı da genç... Hemen satmamı düşünmüyorsun heralde, elbette daha fazla şans vereceğim... Uyum süreci için biraz zaman lazım, çözülür heralde ilerleyen maçlarda.
Bugünkü maç bir fırsat diyebiliriz Everton deplasmanı. Gol sayımız iyi ama daha az gol yiyebiliriz. Defansı da güçlendirdik çünkü, artık performans bekliyoruz. Everton maçı bunun için bir şans, puan kaybına tahammülüm yok... Bakalım sonu ne olacak, göreceğiz.11 gol yemişsin, 27 gol de atmışsın. Averaj uçmuş gitmiş, son maçlarda pek gol yememişsin. Aslında takım iyi, kaleci geri planda kalıyor. Zorlayacak rakip çıkarsa eğer, işte o zaman kaleci de iyi bir performans sergiler.
beni yenen puan kaybediyor @MEnesBugünkü maç bir fırsat diyebiliriz Everton deplasmanı. Gol sayımız iyi ama daha az gol yiyebiliriz. Defansı da güçlendirdik çünkü, artık performans bekliyoruz. Everton maçı bunun için bir şans, puan kaybına tahammülüm yok... Bakalım sonu ne olacak, göreceğiz.
Everton'ı hiç küçümseme, bir bakmışsın galip gelmiş. Çok zorlu bir rakip.Bugünkü maç bir fırsat diyebiliriz Everton deplasmanı. Gol sayımız iyi ama daha az gol yiyebiliriz. Defansı da güçlendirdik çünkü, artık performans bekliyoruz. Everton maçı bunun için bir şans, puan kaybına tahammülüm yok... Bakalım sonu ne olacak, göreceğiz.
Yuh bu kadar olduğunu hiç düşünmemiştim. Adam yedek bırakmamış takımı süperstar yapmak için. Evet evet gerçekten epey zorlu bir maç beni bekliyor diyebiliriz...Everton'ı hiç küçümseme, bir bakmışsın galip gelmiş. Çok zorlu bir rakip.
Defans:
Ekli dosyayı görüntüle 84112
Orta Saha:
Ekli dosyayı görüntüle 84113
Forvet:
Ekli dosyayı görüntüle 84114
Tamam, şu anda kadroda 15 kişi var da, 10'u superstar. Büyük çaba sarf etmiş @Polat Şaşmaz takımı superstara dönüştürmek için.
Takımı sert oynatmamak durumunda yalnız. Savunma dört kişi zaten, bir kişi giderse savunmadan, büyük sıkıntı yaşar, tabii oyuncu alırsa ayrı konu. Sen yine 18 kişiden 20'ye çıkarttın da, Everton 15 kişi.Yuh bu kadar olduğunu hiç düşünmemiştim. Adam yedek bırakmamış takımı süperstar yapmak için. Evet evet gerçekten epey zorlu bir maç beni bekliyor diyebiliriz...
Artık onun ayarını kendisi yapacak, yedeksiz nereye kadar devam edebilir ki. Satış yapıp rotasyon oyuncusu da almak zorunda. Ben bilerek yaptım zaten, rotasyon eksikti oyuncu satmak durumunda kalıp 2 oyuncu aldım ayar çektim.Takımı sert oynatmamak durumunda yalnız. Savunma dört kişi zaten, bir kişi giderse savunmadan, büyük sıkıntı yaşar, tabii oyuncu alırsa ayrı konu. Sen yine 18 kişiden 20'ye çıkarttın da, Everton 15 kişi.
Hepsinin superstar olması şart değil ki. Takım oyuncusu olup, takıma katkı sağlaması da yeterli.Artık onun ayarını kendisi yapacak, yedeksiz nereye kadar devam edebilir ki. Satış yapıp rotasyon oyuncusu da almak zorunda. Ben bilerek yaptım zaten, rotasyon eksikti oyuncu satmak durumunda kalıp 2 oyuncu aldım ayar çektim.
Aynen öyle hepsini süperstar yapmak gereksiz bir hırs, bu hırsa ben de sahibim ama şu aşamada acelesi yok diye rahat takılıyorum. Everton biraz işin boyunu şaşırmış.Hepsinin superstar olması şart değil ki. Takım oyuncusu olup, takıma katkı sağlaması da yeterli.