Lady Gaga, Ariana Grande - Rain On Me | Yeni Klip

dreamy

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,988
Puanı
710
images

Lady Gaga’nın 4 sene sonra çıkaracağı yeni solo albümü Chromatica’da seslendirdiği Rain On Me sonunda çıktı. Şarkıda Gaga’ya başarılı sanatçı Ariana Grande eşlik etti. 29 Mayıs’ta çıkması planlanan Chromatica’dan daha önce ‘Stupid Love’ kliplenmişti.

Şarkı çıktığı andan itibaren uzun bir süre sosyal medyayı salladı. İşte klip:

Lady Gaga yasiyor muydu ya? Ilkokul kizlariyla düet yapmasini yakistiramadim kendisine. :(

Sarki fena degilmis, idare eder. Zeynep Bastik etkisi gibi 30. dinleyisimde severim belki. :A

Müzik harika olmuş :bhr: Dile dolanacak bi nakaratı yok ama:( GAGA bu tarzını bozmasın daha iyi olmuş :bhr:

Gaganın bu albümünden 2 single'nı da beğenmedim. İkisi de boş şarkılar
Ariana da hem Justin ile hem bu düetde kötü şarkılara evet demiş.

• Harika
Reactions: yigit_00
Şarkı beni şimdilik sardı. Özellikle GAGA'nin Rain On Me diyip çıldırmalık soundun gelmesi :Z:Z:Z

• Harika
Reactions: dreamy
Ben dinlemem sanıyordum ama kendimi dünden beiridir dinlerken buldum :A:A Tabi ki benim evladımsın :love1:
Bence bu şarkıyı sadece Lady Gaga söylemeliydi. Ariana’yı severim ve desteklerim ama bu şarkıyı sadece Gaga’dan dinlemek isterdim. :A

O çıldırmalık soundu nedeniyle Electricity’ye benzeten tek ben miyim. :A

• Harika
Reactions: Forumdash
Bence bu şarkıyı sadece Lady Gaga söylemeliydi. Ariana’yı severim ve desteklerim ama bu şarkıyı sadece Gaga’dan dinlemek isterdim. :A

O çıldırmalık soundu nedeniyle Electricity’ye benzeten tek ben miyim. :A
Bence de GAGA söylemeliydi. Ses olarak sırıtmasa da klip olarak sırıtmış:A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Lady Gaga harikasın :Z Ariana.. karantinada bari bir sal be kardeşim :T: