Neeeeee.
Pamuk gibi oldun, farkındayım.
Neeeeee.
Benim hit oranım 1 konu ile.
Sen çıkmışsın çıkacağın kadar
Ağzını topla, alırım ayağımın altına seni .ssSen çıkmışsın çıkacağın kadar
Bazı bölümlerdeki mesajlar mesaj sayısına etki etmiyor. Kutlama, forum oyunları vs.Sayacınız yanlış ama ben pazartesi erkenden 40.000 oldum ama sayacınız 1000 küsür mesaj yazmış bana artı mesaj sayım 40.500 küsür. Bu hafta herşey garip :S
@bazinga
Sağol ablam
Bu mesajdan niye bana alıntı etiketi geldi Şerlok beyciğimSiz değerli üyelerimizi bekletmek istemedim, zaten saatlerimiz 00:00'ı geçtiği için sayımlar sona ermişti. Forumumuz sistemleri bu hafta sayımı hızlı gerçekleştirdi. @bazinga
Beni bile geçmiş boyu devrilesi
Aferin kız .ssSen çıkmışsın çıkacağın kadar
Bu mesajdan niye bana alıntı etiketi geldi Şerlok beyciğim
Sana yüklensem 2000 olurdum kavga edelimTek konu ile 3 bine yakın hit almışım. Teşekkürler genç kızların sevgilisi Shawn ve ergenlerin efendisi Ariana
@Emre Ozansoy @serhatt konu açmadan ve hitte süper gitmişsiniz. Tebrik ediyorum. @xemrexxx kaknem hoşt diye diye 2000'e yakın mesaj atmışsın. Tebrikler.
Böyle daha iyi aslında. Hep böyle çalışsın.
Sana yüklensem 2000 olurdum kavga edelim
"Bütün adminl" kısmı galiba @Sherlock 'un mesajına cevap yazacaktın yarıda kaldı, sonra bana yazarken unuttun. Doğru mu?Bütün adminl
Bazı bölümlerdeki mesajlar mesaj sayısına etki etmiyor. Kutlama, forum oyunları vs.
Sağol cnm sanada tebriks Ara vericem biraz yoruldum Az az açarım artıkTek konu ile 3 bine yakın hit almışım. Teşekkürler genç kızların sevgilisi Shawn ve ergenlerin efendisi Ariana
@Emre Ozansoy @serhatt konu açmadan ve hitte süper gitmişsiniz. Tebrik ediyorum. @xemrexxx kaknem hoşt diye diye 2000'e yakın mesaj atmışsın. Tebrikler.
Tek konu ile 3 bine yakın hit almışım. Teşekkürler genç kızların sevgilisi Shawn ve ergenlerin efendisi Ariana