🥇sokak sanati - Milli Şef 85.000'ler kulübünde🌟🎧🧿❤

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayır Atacan kardeşiz biz artık diyor Buğra eskiden bana yaptıklarınızı unutmadın nr kardeşliği diyor. Bu yüzden Atacan'ın izlemesi çok zor diziyi.:A
Fatih Harbiye olayından sonra aralarında ki bağ iyice koptu :A
Kadir oynuyordu orda, Pis Yedili bırakmıştı o dizi için.:T: Sonra eski kanalı diziyi satın aldı. Kadir şok. :A:A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Kadir oynuyordu orda, Pis Yedili bırakmıştı o dizi için.:T: Sonra eski kanalı diziyi satın aldı. Kadir şok. :A:A

Evet Fatih Harbiye'den sonra @xBUGRAx ile @mrt-06 'nın arası düzelmemek üzere koptu :A Birde Lale devri vakası var. Buğra diziyi alıp 4 sezon yayınlayıncanım Atacan kudurdu. Böyle polemikler var siye dair. Senin öğrenecek çok şeyin var Alper:A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx and alperuz
Evet Fatih Harbiye'den sonra @xBUGRAx ile @mrt-06 'nın arası düzelmemek üzere koptu :A Birde Lale devri vakası var. Buğra diziyi alıp 4 sezon yayınlayıncanım Atacan kudurdu. Böyle polemikler var siye dair. Senin öğrenecek çok şeyin var Alper:A
Lale Devri'ni de kaçırmadan izlerdim ya, şimdi pek hatırlamıyorum ama mükemmel bir diziydi. :A @mrt-06 haklı isyanında. :A

• Güldürdün
Yeni erkek karakterler varmış, bir de yapımcı
Nebahat Çehre
ile görüşme yapıyormuş. :Z

Neboş olursa @xemrexxx ile ekrana yapışıp izleriz.:Z Zaten o kadının altın devrini tekrar anca biz yaşatırız:Z

Nurseli Idiz olsun istiyorum. Kadın çok yakışır dizimize. Burak'ın idizisinde olduğu gibi bi karakter şahane olur. Neydi dizini adı aşk laftan anlamazdı galiba :A
@Emre Ozansoy izlemiştir. Nursel dizimize gelse diyorhz:Z

@alperuz ne diyor bu kovulmuş senarist.😱

Böyle bi şey imkansız. Yeni senaristimiz bambaşka yöne çevirdi diziyi. Sen git tutmayan Ramo ile ilgilen:A
@batuhankaralar kovulmuş şeytana döndü hala diziye zarar verebileceğini düşünüyor. Senin devrin bitti hadi yallah :A
1-2 hafta sonra tutmamış dizi Ramo'nun ikinci sezonuna başlıyoruz çatla kudur :A :A Yasak Elma gibi ucuz komedi dizilerini sevmiyorum zaten :D

• Güldürdün
Neboş olursa @xemrexxx ile ekrana yapışıp izleriz.:Z Zaten o kadının altın devrini tekrar anca biz yaşatırız:Z

Nurseli Idiz olsun istiyorum. Kadın çok yakışır dizimize. Burak'ın idizisinde olduğu gibi bi karakter şahane olur. Neydi dizini adı aşk laftan anlamazdı galiba :A

Aşk Laftan Anlamaz hiç izlemedim. :(

Nebahat Çehre gelsin yeter. :Z

• İlginç

İkisi de gelsin valla süper olur. :Z

• Harika

Forum İstatistikleri

Konular
176,328
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato