Bide ben İsa değilim herkese yardım edemem demiş. @Ahmed @sokak sanati
Bu nasıl bir kafa. 200 milyon nüfusa sahip bir ülkenin başkanı nasıl böyle yapabilir. 40 milyon nüfusa sahib İspanyadaki vaka sayılarına bak. Demek ki, Brezilya 1 milyonu geçecek.Bide ben İsa değilim herkese yardım edemem demiş. @Ahmed @sokak sanati
Başbakanları ne yaparsa yapsınlar tarzı açıklamaları var adam bir virüs için ülkeyi kapatamayız diyor. 😳
Bide ben İsa değilim herkese yardım edemem demiş. @Ahmed @sokak sanati
Evet ağzımı kapattım ilk tefa.Bizimkilere şükür ettirdiler yine
İspanya hazır iyi gidiyordu şimdi ne oldu da artmış.
İsveç bizim bir alt sıramızda ama 8-10 Milyonluk bir nüfusa göre ölüm sayısı çok fazla. Komşuları yüzlü ölümlerdeyken kendisinin 4 binli ölümlere yaklaşması önemli bir soru işareti? Sürü bağışıklığı İngiltere gibi kötü sonuçlar doğurmasa da iyi sonuçlarda doğurmamış.
Brezilya 43 bin yeni vaka açıklamış. ABD en fazla 25 bini görmüştü.
@sokak sanati @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Ahmed @Tolstoyevski
İngilterenin Aktifi neden bilinmiyor?Ekli dosyayı görüntüle 82987
Şu tabloya göre Brezilya'yı çok zor günler bekliyor. Test oranı çok düşük ve yayılım oranı çok fazla. 3 testten biri + çıkmış. @Ahmed @Harunnn60
@Harunnn60 Çocuğummm açıklaaa abineOnu @Harunnn60 bilir ben pek takip etmiyorum artık.
11 milyon nüfusa sahip Belçika ile ilgili ne düşünüyorsun. 52bin vakaya 10bin ölü var nerdeyse. Büyük skandal gerçekten, napmışlar böyle olmuş bilmiyorum.İspanya hazır iyi gidiyordu şimdi ne oldu da artmış.
İsveç bizim bir alt sıramızda ama 8-10 Milyonluk bir nüfusa göre ölüm sayısı çok fazla. Komşuları yüzlü ölümlerdeyken kendisinin 4 binli ölümlere yaklaşması önemli bir soru işareti? Sürü bağışıklığı İngiltere gibi kötü sonuçlar doğurmasa da iyi sonuçlarda doğurmamış.
Brezilya 43 bin yeni vaka açıklamış. ABD en fazla 25 bini görmüştü.
@sokak sanati @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Ahmed @Tolstoyevski
Onlar sanırım huzur evleri dahil her gördüğü şüpheli hasta ve ölümleri dahi listeye alıyorlar o yüzden biraz fazla olabilir. Tabi başarısızlar orası ayrı ama diğer ülkelere göre objektifler bence..11 milyon nüfusa sahip Belçika ile ilgili ne düşünüyorsun. 52bin vakaya 10bin ölü var nerdeyse. Büyük skandal gerçekten, napmışlar böyle olmuş bilmiyorum.
Pek bilmiyorum bende açıkçası ama İngiltere’ başta sürü bağışıklığı denedi o yüzden olabiilir.@Harunnn60 Çocuğummm açıklaaa abine
Bence nedeni Başbakanının Trump ikizi olmasıyla ilgiliPek bilmiyorum bende açıkçası ama İngiltere’ başta sürü bağışıklığı denedi o yüzden olabiilir.