TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 16. Hafta (MusicSurvivor Final Şarkıları)

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: xBUGRAx and Bully
Söz Bitti'yle finalde fark atmistim o sarkiya. :A @Maskeli Fedai @Ahmed @xBUGRAx @Bully @Çiğdem @Forumdash
Zaten Her Şey Sensin ve Ki Sen daha güzel. Ki sen Finale çıkarttı galiba seni. Her şey sensin yarifinale dimi :Z
Her Şey Sensinle çeyrekte çok iyi sonuç alıp yarı finale çıkmıştım.

Ki Sen'i ben çeyrek öncesi kullandım ama Maskeli yarı finalde kullanıp finale çıktı. İkisinde de 1.olmuştu sanırım Ki Sen :D

Ki Sen'i ben çeyrek öncesi kullandım ama Maskeli yarı finalde kullanıp finale çıktı. İkisinde de 1.olmuştu sanırım Ki Sen :D
Ki Sen 1 puan farkla Acik Adres'i gecmisti. :A Tabii o hafta Irem'in zayif sarkisina fark atmistik. :A @denizz19

• Güldürdün
Reactions: Bully

İyi başarılar elde etmiş. @xBUGRAx değerlendirsin bakalım.:Z

Bende affettiririm oylarımla kısmetse.:Z

Son karar ne yardım edin tansiyonum çıktı. :A @Bully @sokak sanati
Mod. :A
5537b1548685770a00051810.jpg

Ki Sen 1 puan farkla Acik Adres'i gecmisti. :A Tabii o hafta Irem'in zayif sarkisina fark atmistik. :A @denizz19
Son karar ne yardım edin tansiyonum çıktı. :A @Bully @sokak sanati
İyi başarılar elde etmiş. @xBUGRAx değerlendirsin bakalım.:Z

Bende affettiririm oylarımla kısmetse.:Z
Halledicez Buğra'nın işini :A Daha paylaşmayan çok yarışmacı var, paylaşılmayan güzel şarkılar da var :A

Ki Sen daha başarılı gitti diyor @Bully
Birde Her Şey Sensin var. Yalın seçeceksen ikisinden birini seç.:Z Karabiberim istiyordun. O konuda da Kaan sana bilgi çeksin :A
Serdar'ı yerler, girmesin bence o işe @xBUGRAx :A Yarı finalde Burcu ve Hande'ye karşı elenmiştim Karabiberim ile :D