Ellerim yok ((Allah işaret yollamıs abicimin isim unutması benimde fark etmemem bence işaret yanı bu kalması doğrudur bence forumdash abicimde sana sarılsın
@xemrexxx e üzüldüm keşke hit şarkılarından seçseydi forumda olabilseydim keşkeSonuclar ana sayfada, herkese tesekkürler.
ANKETE OY VERMEYI UNUTMAYIN!
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
Ben halimden memnunum
Bu sarkinin zirvede olmasi ayri skandal zaten. Indila nerede bu sarki nerede.Kıran kırana bir yarış olmuş, herkese çok teşekkürler. O zaman dans.
Yok üzüldüm iyi sarkiydi tam puan verdim zaten, elenecegini düsünmüyordum.@xemrexxx e üzüldüm keşke hit şarkılarından seçseydi forumda olabilseydim keşke
@kerem sevinir @Forumdash
Size 🦴 atan olmadı hadi naşşş
ne oldu @Forumdash görmedim 😱 😱 😱 @xemrexxx@Forumdash bu ne edepsizliktir böyle, @Çiğdem #abinesahipçık
Tesekkürler amedli kütük, bundan sonra oylarini ilk günden itibaren ver.