Abicin oradan baglanamadi henüüz, gelecek insallah yoksa -10 puani gözden cikarmis olur.
Bizim ilk tercihlerimizden biriydi biliyorsunuz @kerem @Bully @sokak sanati oy verenlerin çoğuda diziyi biliyorİDDİALI ŞARKIYLA GELİNCE BASİTE KAÇMIŞ DEYİP DÜŞÜK VERİLİYOR, TANILMADIK ŞARKIYLA GELİNCE KÖTÜ TERCİH DEYİP DÜŞÜK VERİLİYOR... SORUYORUM SİZE FAV10, NE İSTİYORSUNUZ???
Ben ayakkabıyla yarışsam yine tam puanMecbur tam puan. ss
Muhtemelen buradaki herkes dinlemiştir defalarca ama gelen oylar şaşırtıcı.Bizim ilk tercihlerimizden biriydi biliyorsunuz @kerem @Bully @sokak sanati oy verenlerin çoğuda diziyi biliyor
Su igrenc sarkilarini da al defol git konumdan.
7 Rings mi Señorita mı? Kıyasıya rekabete oy vermeyi unutmayın.
Şuan 46 kişi oy verdi. 60 kişinin katılımın olacağı müthiş bir final final yaşanıyor.
Oylar BURADAN
@Forumdash la ortak olduk hala kötü oylarından kurtulamadık @bazinga@bazinga'nın Oyları:
10 Puan -> Las Ketchup - The Ketchup Song
6 Puan -> Indila - Derniere Danse
5 Puan -> Shakira & Maluma - Chantaje
4 Puan -> Manu Pilas - Bella Ciao
3 Puan -> Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
2 Puan -> Luis Fonsi & Daddy Yankee - Despacito
1 Puan -> Don Omar & Lucenzo - Danza Kuduro
Ter basmış açıl biraz.Bu yarışmada, Hanife gibi hep mağdurum..
Bizim ilk tercihlerimizden biriydi biliyorsunuz @kerem @Bully @sokak sanati oy verenlerin çoğuda diziyi biliyor
Umut yüzünden bunalıma girdi kızcağız.Ter basmış açıl biraz.
Su igrenc sarkilarini da al defol git konumdan.
@alperuz'un Oyları:
7 puan: Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
6 puan: Las Ketchup - Asereje
5 puan: Luis Fonsi & Daddy Yankee - Despacito
4 puan: Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro
3 puan: Indila - Derniere Danse
2 puan: Manu Pilas - Bella Ciao
1 puan: Shakira & Maluma - Chantaje
Yani ben oldum süreçte oylara bakmak zorunda olmucak ama 30 yazacak hatta 40 50 yazdırıcaz @Forumdash @dreamy @kerem @sokak sanatiSen 2 kişilik çalışıyorsun zaten, gelmez daha @Forumdash